Véletlen belekaptam a kiálló anyajegyembe, és most félig lejött, és nagyon vérzik! Mit tegyek?
szia!
ne aggódj nem lehet semmi baj, egy zsepit hagyj rajta egy kis ideig, vagy ragaszd le...én máskor borotvával csináltam ezt, és nehezen állt el, de aztán elállt:)
vagy mutisd meg vkinek, hátha jobban tudja, mit tegyél.
am ha teljesen meg akarsz nyugodni, akkor mutasd meg bőrgyógyinak, vagy ahol tudod szokták nézni az ilyeneket, és akkor legalább biztos válaszokat kaphatsz...
ne aggódj ezen:)
pusz
szia
nekem a macska karmolta ketté a karomon, másnap be is rohantam a bőrgyógyászhoz, megnézte de azt mondta hogy megmaradok, de ne piszkáljam amíg bevarosodik és szépen meggyógyul és utána ha nem úgy néz ki mint előtte akkor van probléma. De szerencsére ugyan olyan így megnyugodtam.
ohh nekem hány anyajegyemet sikerült elvágni ugy h vérezzen...tehetségem van hozzá...semmi bajom..begyogyult és olyan lett mint volt:)
23L
hát mondjuk nekem nem esett le...csak vérzett...elvágtam...begyogyult...leesni nem esett le uh passz
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!