Véletlenül belekaptam az anyajegyembe úgy pár miliméteres lehetet egy kicsit vérzet. Ettől lehet rákom?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 10:53
1/10 anonim válasza:
Nem árt megmutatni bőrgyógyásznak. A tesómnak is egyszer megsérült egy anyajegye és azonnal javasolták neki az eltávolíttatását.
2/10 anonim válasza:
Mutasd meg bőrgyógyásznak.
Velem ilyen többször is előfordult, de egyiknek sem lett még baja. Én mondjuk nem mentem vele orvoshoz. De nem biztos, h én vagyok a jó példa. -.-'
3/10 A kérdező kommentje:
Oké megnézetem. Azt halottam hogy az anyajegy méretétől is függ hogy kaphatunk-e rákor. Ez igaz?
2011. aug. 16. 11:07
4/10 anonim válasza:
Ne parázz előre. Nem hiszem, hogy csak a méretétől függ, szerintem sok mindentől függ. Sokféle anyajegy van; dudoros, lapos, szabályos, szabálytalan, hajlam kérdése is, és hogy hogyan sérült meg.
5/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez lenne a kérdésem! Én is éppen ma karmoltam bele véletlenül, milyen érdekes :D sztem nem lehet amúgy... begyógyul. Én leragasztottam, mert vérzett, és fürdéskor lejött, és ekkor újra vérzett, és most újra leragasztottam. Anyukám azt mondta, addig legyen leragasztva, amíg be nem gyógyul.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is vérzet (szerencsére csak kicsit) én is le akartam ragasztani.De anyukám azt monta hogy ne ragasszam le hagy gyúgyuljon.
2011. aug. 17. 14:12
7/10 anonim válasza:
Ne neked most milyen? Nekem gyógyul, és eléggé viszket.
8/10 A kérdező kommentje:
Az enyém is gyogyul és egész jól néz ki.
2011. aug. 18. 14:39
9/10 A kérdező kommentje:
Viszketni meg azért viszket mert gyogyul. :D
2011. aug. 18. 14:48
10/10 anonim válasza:
hát jaja tudom. de azért majd elmegyek a bőrgyógyászhoz, ha anyukám itthon lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!