Milyen érzést kelt benned, ha egy raszta hajú kövér lányt látsz?
nekem alapból nem tetszik a raszta haj főleg egy lányon!
szerintem egy lány legyen nőies.
amikor meglátok egy raszta hajú csajt nem nézek rá csúnyán nem szólok be neki ugyanúgy elmegyek mellette mint a többi ember mellett,de én biztos hogy nem csináltatnék magamnak.
ez a fiatal korosztályt érintő hajstilus ,,szerintem felnőttek nem nagyon viselnek ilyen frizurát,nem nagyon láttam még ...
majd kinövi,,de egy komolyabb állásinterjún sokat számíta külső,ezért se akarok magamnak tetkót vagy piercinget,mert igenis valahol ez egy kikötés.jaj bocsi elkalandoztam :)
nem tetszene. szerintem a raszta haj iszonyatosan igénytelen hatást kelt.
21(L)
A raszta haj feltűnő, meg is nézném, de nem igazán váltana ki belőlem semmit. Én sose csinálnám meg ilyenre a hajam.
19/L
Háhá, a raszták nem mennek olyan állásinterjúra, ahol a kinézet a fontos, mert nem akarnak unalmas munkát, se kirakati babát játszani. Rengeteg idős, rasztahajú embert ismerek, van amelyik kőgazdag, van, akinek nem jött össze, de legalább nem siránkozik minden kis apró problémán, hanem veszi az akadályokat.
Azt pedig felejtse már el mindenki, hogy a raszta ápolatlan. Esetleg neked nem tetszik, de ne az ápolatlanság benyomásával indokold, mert akkor csak a butaságodról és a tájékozatlanságodról mutatsz föl bizonyítványt. Amihez nem értesz, amiről nem tudsz jószerével semmit se, arról ne ítélkezz.Legalábbis szerintem.
Előttem szólóval egyetértek.
A páromnak derékig érő vékony rasztái vannak és ápolt. Hetente mossa (télen kéthetente mert körülményes). És nem büdös. :D 21L a párom 23/F
Viszont a vastag raszta szerény személyemnek nem teszik, undi. De izlések és pofonok. Mondja ezt egy afrofonott csaj. :D
Előző!
Előtted levő vagyok, és néha annyira dühít, hogy azt hiszik a rasztát nem lehet mosni... :( Ha kidumálják a hajamat mögöttem a buszon és ezt a hülyeséget meghallom, mindig megfordulok, és felvilágosítom őket. Nem tudom hány évnek/évtizednek kell eltelnie,hogy ne ez legyen a köztudatban. :S
Nekem 65-75 tincsem van középvastagok, mert úgyis vékonyodnak a tincsek, meg amikor anno 3 éve csináltattam nem tudtam eldönteni melyik tetszik jobban. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!