Milyen érzést kelt benned, ha egy raszta hajú kövér lányt látsz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 10:21
2/20 anonim válasza:
Az ápolatlanság benyomását kelti.
3/20 anonim válasza:
Ha jó kedvem van röhögést, ha rossz, értetlenkedést, hogy miért nem néz tükörbe.
4/20 anonim válasza:
Ha neki jú úgy, nekem is. Az ő dolga.
5/20 anonim válasza:
Magaval a koverseggel, nics bajom,ha vki csinos es APOLT, de a raszta haj nem eppen kelt apolt hatast!
6/20 anonim válasza:
Attól hogy kövér, az még teljesen rendben van, ugyanolyan ember mint a többi, sőt... Hogy raszta a haja, az saját választás, biztosan egyetért azzal az életérzéssel, és ezt tudatni akarja másokkal is mert úgy érzi jól magát. Szóval: semmilyen különleges érzést nem vált ki belőlem, pont olyan mint a többi ember.
7/20 anonim válasza:
Az ő dolga. Mindenki úgy néz ki ahogy akar.
8/20 anonim válasza:
Na, az utolsót miért pontoztátok le?? Komolyan, ez már vicces....!
Én viszont egyetértek vele, semmilyen érzést nem kelt bennem. Egy vadidegen ember nem valószínű, hogy különösebb érzéseket váltana ki belőlem.
9/20 anonim válasza:
felőlem mindenki úgy néz ki, ahogy akar...ha neki ez így jó, nekem is.
10/20 anonim válasza:
Ápolatlan benyomást kelt, biztosan nem tartanám vonzónak, de még érdekesnek se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!