Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen érzést kelt benned ez...

Milyen érzést kelt benned ez a videó? És milyen tanulságot vonsz le belőle?

Figyelt kérdés

Emberek neveltek fel egy árva kis oroszlánt, majd visszaküldték Afrikába.

Egy év múlva elmentek meglátogatni őt.

Előre figyelmeztették őket, hogy az oroszlán nem fog emlékezni rájuk

Ez volt a találkozás: [link]

2010. febr. 24. 18:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet én vagyok túl szentimentális típus, de én még meg is hatódtam rajta.
2010. febr. 24. 18:46
 2/23 anonim válasza:
Nagyon megható, hihetelen hogy vannak emberek akik így tudnak szeretni egy állatot. (az állatot nem rossz értelemben írtam, én is imádom az állatokat). Minden embernek így kellene szeretnie az állatokat és itt a bizonyíték, hogy viszonozzák a szeretetet!
2010. febr. 24. 18:55
 3/23 anonim ***** válasza:
tényleg megható. olyan mintha saját gyerekükkel játszanának. érződik a kölcsönös szeretet. mennyivel szebb lenne a világ, ha minden ember csak fele ennyire szeretné az állatokat és a természetet. az ilyen emberekre érdemes felnézni.
2010. febr. 24. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
Az olyan nagyon szép videó, én sírtam rajta.
2010. febr. 24. 23:48
 5/23 anonim ***** válasza:

Basszus nagyon nagyon ritkán sírok, de itt, komolyan már az ajkaimat haraptam, h ne bőgjem el magamat..

IMÁDLAK, hogy feltetted ezt.

2010. febr. 25. 15:21
 6/23 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy aki írt, mindenkiből pozitív érzelmeket váltott ki! :)

Én is így vagyok vele, pasi létemre.

Tegnap láttam először, de aznap kb 20-szor megnéztem.

Nagyon szép, hogy egy vadon élő húsevő állat így ragaszkodik azokhoz, akiket normál esetben élelemnek látná.

Nekünk, embereknek is több szeretetet kéne adnunk egymás felé, és akkor nem élnénk sokan burokban.

2010. febr. 25. 15:45
 7/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Annyira jó látni, ahogy egy ilyen nagy oroszlán, akitől sok ember fél, mennyire tud szeretni. Úgy ugrik fel a nyakukba, hogy ne is bántsa őket.

Ez annyira szép.

Remélem, sok ilyen ember él a világon (vagy fog élni), akik ennyire tudnak szeretni egy gyönyörű állatot.

15/L

2010. febr. 25. 19:59
 8/23 anonim ***** válasza:
3%
Juj világbéke! Szedjünk virágokat a mezőn! ahhh... miez a szöveg a végén?? küldd tovább annak akit szeretsz? wtf??? am nézzétek meg hang nélkül meg nyálas szöveg nélkül máris más nem?
2010. máj. 4. 17:30
 9/23 anonim ***** válasza:
Látom beléd semmilyen érzés nem szorult kedves utolsó válaszadó... akkor kérlek szépen mutass nekem egy olyan videót amin meghatódsz oké?? ha tudsz meghajlok előtted!!
2010. máj. 4. 22:25
 10/23 anonim ***** válasza:

nos.. én hang nélkül néztem, mert ezen a gépen nincs hangfal.. csak a másikon.

de így is.. még nézni is olyan.. boldog érzés..

és látszódik, hogy nem csak az a két ffi, hanem az oroszlán is boldog, hogy újra látja őket..

annyira..megható..

2010. máj. 5. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!