Milyen érzést kelt benned ez a videó? És milyen tanulságot vonsz le belőle?
Figyelt kérdés
Emberek neveltek fel egy árva kis oroszlánt, majd visszaküldték Afrikába.
Egy év múlva elmentek meglátogatni őt.
Előre figyelmeztették őket, hogy az oroszlán nem fog emlékezni rájuk
Ez volt a találkozás: [link]
2010. febr. 24. 18:35
11/23 anonim válasza:
Annyira tüneményes! Imádom! Te meg "Utolsó" dögöljé meg és menj el melegebb éghajlatra! Mondjuk Afrikába. Bemutatlak egy oroszlánnak oké?!
12/23 anonim válasza:
Az egyik pasi nekem nagyon hasonlít arra színészre aki Hairben játszott. Tudjátok aki a végén elmegy Vietnamba a főszereplő helyett.
Amúgy irtó aranyos videó:)
13/23 anonim válasza:
Szabályosan kirázott a hideg. Gyönyörű :)
14/23 anonim válasza:
hát engem sokkolt :) kijöttek a könnyeim mikor vagy 10edjére néztem.. most főként az érdekelne hogy a két férfi él-e még, az oroszlán gondolom már nem, meglátogatták e többször is, stb, hasonló kérdések áradata van bennem :D
15/23 anonim válasza:
jaaj de édes....azt hittem először hogy meg akarja támadni őket.... :)
16/23 anonim válasza:
hát nem igazán szeretem az állatokat de ez nagyon szép
17/23 anonim válasza:
El se tudom mondani milyen gyönyörű ez a videó.
Én is könnyeztem miközben néztem. Nagyon szép dolog amikor az ember és ugyanúgy az állat is így ragaszkodik egymáshoz. Nekem van egy kutyám, és én is nagyon imádom őt:)
Köszönöm hogy feltetted ezt a vidit(:
18/23 A kérdező kommentje:
:):)
2010. júl. 5. 00:44
19/23 anonim válasza:
Ez hihetetlen!Ezt a felvételt most láttam a TV-ben az Animal Planet-en az Amikor az álatok támadnak című műsorban.Mondták benne h akár végzetes is lehetett volna a találkozás!!Nagyon meghatódtam;)
20/23 G3C1 válasza:
jót bőgtem rajta..le se tudom írni, hogy milyen ritka ez, hogy ennyi idő múlva is felismeri..áhh, nagyon aranyos..köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!