Alapozó alatt lebarnul a bőr?
Figyelt kérdés
Ezt most úgy értem hogy alapozóba fekszek ki a napra hanem hogyha megyek valahová és erősen süt a nap alapozó alatt is lelehet barnulni?2009. ápr. 23. 20:10
1/6 anonim válasza:
Valamennyire igen, de nem olyan erősen, mintha alapozó nélkül mennél.
Ilyenkor érdemes fényvédőt használni vagy fényvédős alapozót, mert ha nem akkor lehetséges, hogy foltos leszel mintha szoliba feküdnél be alapozóban. Beleég az arcbőrbe, és néhol sötét foltok lesznek, ezek nem tűnnek már el.
Persze ha leszaladsz a városba és addig süt rád a nap annyitól azért nem, de idővel ront a bőr állapotán.
Alapozó alatt is barnul a bőr, de akkor csak kicsit.
2/6 anonim válasza:
Már vannak kifejezetten jó alapozók, amelyek hagyják lélegezni a bőrt, és barnulni is barnulsz.
3/6 anonim válasza:
Én eddig sosem barnultam alapozó alatt, ezt onnan tudom, hogy a fejem mindig fehér a testem meg szinte sötét barna... Pedig jó minőségű, márkás, drága alapozókat használok:S
4/6 anonim válasza:
Én meg soha nem követnék ekkora marhaságot, hogy alapozós arccal fekszem ki napozni:S:S
5/6 anonim válasza:
Elöttem válaszoló inkább olvasd el normálisan a kérdést, mielött válaszolsz!!! Írta, hogy nem úgy érti, hogy kifeküdni hanem ha megy valahová! -.-
Amúgy nem barnul a bör alatta!
6/6 anonim válasza:
Jól van már utolsó, inkább hűtsd le magad ahelyett, hogy itt ordibálsz.
amúgy eléggé félreérthető volt a kérdés mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!