Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyiket válasszam, természete...

Melyiket válasszam, természetes fedetlenség vagy alapozó?

Figyelt kérdés

a bőröm hókadt, mitesszeres, piros foltos, rosszul érzem magam miatta ezért ma eldöntöttem hogy mindennap alapozni fogom, de most azon gondolkodom hogy az alapozó nem fogja e kárositani...

Chanel Vitalumiere Aqua alapozót fogok venni

2011. okt. 7. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem alapozd le nyugodtan ma már vannak olyan alapozók amik nem tömítik el a pórusokat elvileg még a pattanást is lehúzzák hahaa,nade nekem is vannak most ilyen foltjaim és én irtó rosszul érezném magamat ha nem tennék fel alapozót!!
2011. okt. 7. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
vannak a színezett hidratálókrémek vagy a most nagy divat BBkrémek (amik végülis színezett hidratálók) ezek nem olyan vastagok mint az alapozó és sokkal természetesebb, mintha nem is lenne rajtad semmi viszont szépen kiegyenlíti a bőrszíned.
2011. okt. 7. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt az alapozót nyugodtan használhatod naponta, mert nagyon jó minőségű, nem fog ártani a bőrödnek, de csak a problémás részekre kend fel, úgy még természetesebb lesz a hatás.
2011. okt. 8. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne... hol lehet ilyen bb krémet vásárolni?
2011. okt. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!