Valami kenőcs vagy valami? SEGÍTSÉG! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az van hogy a kiszáradt az állam és az orrom környékén. Elmentem orvoshoz és felírt nekem egy kenőcsőt: FENISTIL GÉL! Nem használtam még.. :\
kipróbáltam és rá másnapra enyhe bőrszárazság, enyhe égő érzés fordult elő... és most nagyon csúnya az arcom... és nem akar múlni... Szombaton pedig fellépés lenne..
Valaki tudna egy tanácsot adni hogy mit használjak rá hogy ne legyen csúnya? Előre is nagyon köszönöm!
2011. szept. 14. 14:30
1/8 anonim válasza:
száraz piros bőrre a sima kék dobozos fehér feliratú NIVEA a legjobb
2/8 anonim válasza:
ja és persze még egy csomó mindenre használható... sebekre, vagy csak éjszaka bekened az arcod, nagyon száraz kézre, ajak ápolónak
3/8 anonim válasza:
A Nivea a legjobb szerintem is!!!!! :D
5/8 anonim válasza:
Neonagranormon szerintem is =)
6/8 anonim válasza:
körömvirág krém? csodákra képes
7/8 anonim válasza:
nekem a dove kézkréme vált be száraz bőrre, de az annyira zsíros, hogy a még kicsit vizes arcomra kenem és úgy pont jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.. Remélem szombatra el fog múlni.. :))
2011. szept. 14. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!