Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mivel szőrtelenítitek...

Lányok! Mivel szőrtelenítitek a nemi szerveteket?

Figyelt kérdés

Lehet h nagyon gagyi kérdés, mégis válaszokat várnék! Elég erős ott a szőrzetem, borotválás után 1.hamar visszanő, 2.szúr, vagyis rossz érzés!

Előre is köszönöm!

2009. ápr. 20. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát én borotvával, krém az necces, meg körülményes nekem, epilátor, gyanta nagyon fájna
2009. ápr. 20. 21:52
 2/9 anonim válasza:
100%
helló...bikinivonal epilátor - kibirható, nem fáj...tovább borotva...mondjuk azt meg én kérdezném, hogy ott lent használtok vmi borotvahabot vagy ilyesmit? vagy csak vizesen borotváltok?
2009. ápr. 20. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Borotva. Előzőnek válaszolónak pedig tusfürdő habját mindenhol és úgy borotválok.
2009. ápr. 20. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
borotva, intim mosó habja
2009. ápr. 20. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
kicsit OFF: tusfürdő szárít, ha van balzsamotok inkább használjatok azt
2009. ápr. 20. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Oké, hogy szárít a tusfürdő. Én is intim mosót használok, de borotváláshoz nem. Attól a heti 1-2 alkalomtól nem lesz ott a tusfürdőtől sem baj. Szegény nagyanyáink és anyáink mit tudták még mi az a intim mosó, és mi szárít és mi a megfelelő ph oda :-)
2009. ápr. 20. 22:18
 7/9 anonim válasza:
Én krémet használok. Talán itt lehet márkaneveket írni. A Veetnek van most egy új krémje,amit elvileg tusolás közben lehet használni. Úgy azért nem 100%, de ha zuhi előtt 3-4 perccel felkened, és nem egyből ezt mosod le fürdéskor, akkor sztem jó.
2009. ápr. 20. 22:18
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszaitokat!

akkor köv kérdés: bikinivonal meddig számít, vagyis mi számít pontosan annak?

2009. ápr. 21. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Borotva. A krémet ki sem próbáltam, a lábamat ugyanis nagyon kicsípte és nem használt semmit. Gyanta, epilátor = fájdalom:D

Nekem a borotválás a legegyszerűbb, gyors, igaz, hogy gyorsan kinő, de semmi másra nincs időm.

2009. ápr. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!