Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogyan szőrtelenítitek a nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
Hogyan érdemes hogy tényleg látszódjon, hogy volt vele foglalkozva? Mivel a leghatásosabb és leggyorsabb? Eddig 2szer próbálkoztam vele eldobható borotvával, sikerült is elég szépen, csak valahogy a farok alatti rész nem nagyon megy, milyen technikával érdemesebb ott? Nektek mi az ideálotok?2009. okt. 26. 01:35
1/3 anonim válasza:
Borotválkozni csak úgy tudsz ahogy neked megy...Nekem sokszor kellett egy egy helyen átmennem.Amúgy az egyik kezedben a borotva,a másikkal igazgatod a dolgokat.Nehézkes kicsit,de nekem voltak utána nagyon jó tapasztalataim,főleg mikor szájjal mulattattak,hát az ég és föld volt.Mostanában már csak ollóval ritkítok.
2/3 anonim válasza:
A heréket nehéz, én a páromét szoktam, nagy ovatosan kell.
59F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!