Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aknés hegekre jó a szalicilsav?

Aknés hegekre jó a szalicilsav?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi ideig és milyen gyakorisággal használjam? Egyéb, hatásos, nem túl drága alternatívák?
2011. szept. 3. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom a szalicilsav segít megszüntetni a gyulladásokat és pattanásokat, de a hegekkel nem sok mindent csinál.

Nekem is hasonló problémám van, és nekem az almaecetet javasolták, mert a benne lévő gyümölcssavak eltávolítják a bőr legfelső rétegét, és így segíti a megújulását. Önmagában viszont túl erős, marja az arcbőrt, úgyhogy én vagy zöld teával vagy vízzel felhígítom úgy fele-fele arányban, és reggel-este áttörlöm egy vattapamaccsal az arcom. Ha zöld teával csinálod, figyelni kell rá hogy pár nap múlva kiöntsd, mert a tea gyorsan megromlik. Én már kb. két hónapja csinálom ezt, és határozottan halványabbak a hegek, pedig elég erős, mély hegek voltak, nem kizárt hogy egyszer el is tűnnek :) Szerintem egy próbát neked is megér :)

Almaecetet bármelyik nagyobb boltban, szupermarketben lehet kapni, 300-400 forint körül van egy üveg, úgyhogy nagyon gazdaságos.

Remélem tudtam segíteni! Ha van kérdésed, írj nyugodtan, megpróbálok segíteni :)

18/L

2011. szept. 3. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ezt kipróbálom :)
2011. szept. 3. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,de a megfelelő hatékonyságban csak kozmetikus alkalmazhatja itthon.De ő már valószínűleg akkor már csiszolja.
2011. szept. 4. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!