Neogranormon jó pattanásokra, vagy csak hegekre? Nem okoz újabb pattanásokat?
Figyelt kérdés
Elég bíztató mondjuk, hogy szintetikus A vitamint tartalmaz, mint a leghatékonyabb pattanás elleni szerek...
Ti használtátok már? Mennyire vált be?
2011. szept. 16. 19:59
1/5 anonim válasza:
nekem nem vált be. Lehet, sebgyógyulásra jó, de nekem túl zsíros volt
2/5 anonim válasza:
Sajnos nem volt jó :S pedig én is kentem, igaz nem okozott újabbakat de hogy semmire nem volt jó és tovább is tartott míg úgymond leszáradt mert nem szívódott fel rendesen és folyamatosan "nedvesen" tartotta :S szóval nekem nem volt jó de próba cseresznye
3/5 anonim válasza:
Be ne kend vele! Az a krém csupa zsír, elzárja a pórusokat és még többet okoz.. Lehet hogy a sebet leszárítja, de a pattanásokhoz semmi köze.Használj olyan szereket amik kizárólag pattanások eltüntetésére valók. Én a bőrgyógyászt ajánlom.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor ezzel nem próblkozom. Bár az utolsó válaszolóval nem értek egyet, egyrészt azért, met a bőrgyógyász is írt már fel nekem A vitamin tartalmú krémet, ami természetesen zsíros volt (hiszen az zsírban oldódó vitamin), nem ettől függ, hogy valami pattanást okoz-e. De a töbi válaszadónak köszönöm, mert ha rossz a tapasztalatotok vele, az meggyőzött...
2011. szept. 24. 23:23
5/5 anonim válasza:
Hulyesegeket beszeltek... En naponta hasznalom es lehet latni a javulast.. Annyi hogy pont a pattanasra/seb/hegre helyezd a kremet,
5/4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!