Hogyan tudoma kivasalt hajat meghagyni?
Figyelt kérdés
Bármint úgyértem , hogyha kivasalom akkor nagyon gyorsan vissza kunkorodik..
Létezik olyan kenőcs vagy valami hab,lakk hajra ami megtartja a kivasalt hajat?
2011. szept. 2. 20:43
1/2 bebe1997 válasza:
amikor kiegyenesited fújd be hajlakkal vagy.. Lisap Top Care Egyenesítő Sampon ami még egész jo :'D
2/2 anonim válasza:
ahogy vasalod fésűvel menj át rajta, szal közben vasalod ahogy fésülöd a tincseket így még jobb eredményt érhetsz el. utána ne lakkozd hanem lehet kapni hajformázókat, amik nem ragadnak és nem is drága, én 650 ft-ért vettem, Taft designer look spray gel. Sőt, az a legjobb ha a tincseket előtte átfújod ezzel, de lehet kapni a Syoss-tól külön olyan spray gel-t ami kifejezetten hajegyenesítő hatású. kb 1000 ft lehet 250 ml-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!