Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudom meghagyni a borostá...

Hogy tudom meghagyni a borostát az arcomon, anélkül hogy az egészet levágnám?

Figyelt kérdés

Vannak afféle gyenge, nem az egész arcszőrt levágó elektromos borotvák amelyek jók erre? Csak mert ha megborotválkozom akkor az egészet le szoktam szedni, és nem mindig szeretem a babasima arcot.

Nem szakállról van szó, hanem nem túl sűrű borostáról, mint pl: jake gyllenhaal-nak. (Őt se látni gyakran arcszőr nélkül:D)

2011. ápr. 25. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt hajnyíróval tudod megoldani, a borotva pont arra való, hogy lehetőleg minél simább legyen az arcod. :)
2011. ápr. 25. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
igen vannak ilyen elektromos borotvák.
2011. ápr. 25. 13:40
 3/4 anonim válasza:
sima borotvával szőr növekedésével megegyező irányban borotváld.ugy a szőrszálak megmaradnak kb. 2mm hosszunak
2011. ápr. 25. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát, kicsit nehéz megállapítani, hogy merre van az a szőr növekedésével megegyező irány, mert hát mindenhol más.

2011. ápr. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!