Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen alapozó talál világos...

Milyen alapozó talál világos bőrre?

Figyelt kérdés

Az Avon katalógusból szeretnek rendelni egy alapozót, csak nem tudom melyik színárnyalat talál az arcomhoz.

A bőröm világos és kicsit szeplős.

A lenti linken az Avon katalógus alapozó árnyalatai vannak

[link]

Várom a véleményeket esetleg tapasztalatokat:)

2011. aug. 31. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
próbáld ki a legvilágosabbat :)
2011. aug. 31. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Amelyik keres.
2011. aug. 31. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem elég világos a bőrőm, és nekem az avonos alapozókból a cream árnyalat passzol.
2011. aug. 31. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. aug. 31. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha "hófehérke" vagy, akkor az Ivory jelzésűt rendeld, az a legvilágosabb árnyalat. Plusz vedd figyelembe a bőröd árnyalatát. az "ivory" rózsaszínes míg a többi inkább sárgásabb tónusú.

ha nem tudod eldönteni, hogy a bőröd rózsaszínes (hideg tónusú) vagy inkább sárgás (meleg tónusú), akkor szerintem az a legegyszerűbb, ha csinálsz egy "ékszerpróbát": ha az aranyszínű dolgok állnak jól, akkor meleg, ha pedig az ezüstösek, akkor hideg tónusú a bőrszíned :)

ha arra jutnál, hogy inkább sárgás a bőrszíned, vagy az arany és az ezüst is jól áll, akkor pedig válaszd a "cream" árnyalat, az olyan átmenetnek tűnik :)

ha túl nehéz lenne, íme egy videó (nem hosszú)ami segíthet neked dönteni :)

http://www.youtube.com/watch?v=jd_Qgcue3lU&feature=channel_v..

L/19

2011. aug. 31. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ:), ezek után könnyebb lesz a rendelés.

Hideg tónusú az arcom, az ezüstös színű dolgok jobban állnak nekem.

(21L)

2011. aug. 31. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan igazi fehér bőrű szeplős vagy mint én akkor az Avonosakból mindegyik sötét lesz. Próba nélkül nem igazán érdemes venni.
2011. aug. 31. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!