Van, aki a karon levő szőrszálakat el szokta távolítani? Mivel és hogyan? Tényleg nagyon erősen és sötéten nőnek vissza? Mit csináltok, hogy kevésbé legyen feltűnő?
Nos, gondolom először is nők válaszát várod, lehet kicsit kiábrándítalak :)
Nos, szerintem aki szőrteleníti, az valamilyen krémmel teszi - most nem akarok reklámozni... - Mert az más területekre nem igazán alkalmas (legalábbis abból következtetek erre, amit visszahallok), de erre és a lábakra elég jó.
18/f
Én inkább a gyantázást ajánlanám, egy hirtelen lehúzással sok szőrszálnak intessz búcsút, míg epilátor használata esetében szálanként tép.:) És talán tovább is tart, valamint előfordul, hogy némelyik szálat csak elszakítja. Hosszab szálak esetében inkább gyanta, rövideknél epilátor szedi ki jobban. A rövid nem ragad bele eléggé a gyantába, a hosszút pedig elszakítjak az epilátor.
Én magamnak csinálom, és gyantázok. És nem sötétedik meg.
Szia
Azt írtad nagyon szőrös a karod és sötétek a szőrszálak. Szerintem akkor mindenképpen távolítsd el ilyenkor, ha zavar. Nem fog erősebben visszanőni, talán egy icipicit, de az nem jelentős.
Én epilálom, vagy borotválom mikor melyiket.
Régóta csinálom, amikor abbahagytam utána picit erősebben nőtt vissza a szőr, vagy csak nekem volt furcsa. De az pár hónap után beállt rendesen és ugyanolyan volt, mint előtte, vagy talán még világosabb. Egyébként ilyenkor nyáron kicsit kiszőkül a szőr a naptól, én azért is nem szedem már le. Habár gondolkoztam rajta.
Krémet szerintem felesleges oda használni, annyira sem fáj, mint a láb simán kibírod. Epilátor a legjobb szerintem, de borotvát is használhatsz. Gyantát még nem próbáltam, de az is jó lehet.
Utána le kell mosni langyos vízzel és jól bekrémezni, másnapra szép lesz. És ha gyantázol vagy epilálsz elég kb. havonta 1szer megcsinálni. Ha gyorsan nő akkor max 2szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!