Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet eltünteni a pattaná...

Hogy lehet eltünteni a pattanásokat?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy Lányokat zavarják-e a pattanások?

És hogy tudnék ellene tenni hogy elmuljanak, nagyon sok krémet használtam rá de nem nagyon használtak... Segitsetek lécci!

2011. aug. 29. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Engem nagyon zavarnak. Itt egy oldal remélem segít.:D [link]

A bőrradírt is ajánlom! (Gyógyszertárban olcsón megveheted!)

2011. aug. 29. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
menj el kozmetikushoz arckezelésre...fájni fog de én valahogy kibírtam...hidd el pár nap után szebb lesz a bőröd..
2011. aug. 29. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
2011. aug. 29. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a bolti garnier, clean&clear stb. termékek nem jöttek be, sok mindent próbáltam, és mivel csúnya pattanásos az arcom, én egy gyógyszertári készítményt, a zinerytet használom. Barátnőm ajánlotta, ő már egy-két hónapja használja, és nagyon szépen levitte a pattanásait, és én bár még csak 3 napja alkalmazom, mégis látható az eredmény. Szerintem menj el bőrgyógyászhoz, de elég a helyi orvoshoz is, és ő tud tanácsot adni, hogy mi a te bőrödnek leginkább való szer, vagy ha tényleg sok a pattid, akkor írass fel egy zinerytet. Én kicsit sokáig halogattam, mert antibiotikumos készítmény, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Remélem segítettem. :)
2013. jan. 9. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!