Gimp-el, hogyan tudnám eltünteni a pattanásokat, egyenletessé tenni az arcomat?
Figyelt kérdés
sajnos elég ronda az arcom,és ez látszik a képeken is.gimp-el lehet valahogy megcsinálni?amúgy fekete-fehér a kép.
köszi.
2009. aug. 1. 13:11
1/5 anonim válasza:
Ha fekete fehér, akkor: válaszd ki az ecset funkciót. Kattints a szín kiválasztásra, majd ezt követően válaszd ki a HTML kijelölés melletti kis monitor+ecset ikonra, kattints a képen egy olyan pontra, ami ugyanolyan színű mint az arcod többi része, OK. Most válassz akkora ecset méretet ami szükséges a foltok eltüntetéséhez, és máris kezdheted a retusálást.
Remélem segítettem. Ha bármi kérdésed van, írj.
2/5 anonim válasza:
pl van elmosás ezköz és mint ceruza úgy rámosod a mellette levő szép szint. Megcsináljam?:d
4/5 anonim válasza:
van egy nagyonkirály program ami megcsinálja helyetted mindezt, és még bemutatófilmek is vannak hozzá. Photo instrument a neve, crackelt változatot szedj le. ott induláskor kb egy 3-4 perces makróban megmutogatják hogy milyen eszközzel lehet eltüntetni, hogyan. nagyon király, én csak néztem, hogy "jéé, ilyen van??" :D
5/5 anonim válasza:
ez az
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!