Tetovált szemöldökkel lehet menni modellnek?
Tudom,hogy mindig a természetes szép.
már nem lehet látható helyen tetkód,se piercing,meg nagy mű köröm. szóval a szemöldök tetko is ???
180 cm vagyok és 50kg. remélem felvennének.
szerintetek?
Szerintem felejtős.
A tetovált szemöldök eleve tök gáz, igénytelen, egy modellen nem láttam még (szerencsére), és még olyat se láttam senkin, ami legalább jól sikerült, vagy természetesnek hat.
A szemöldöktetoválást más helyeken úgy csinálják, hogy szálakat rajzolnak be, amitől dúsabbnak, ívesebbnek látszik, és természetes hatású.
Csak nálunk divat, hogy a hidrogénszőke "szexbomba" leborotválja a szemöldökét, és egy fekete színű félkörív van a helyén.
Se sminkkel eltakarni, se retusálni nem lehet rendesen, és tökéletesen gusztustalan.
Ja, amúgy van tetovált modell,
köldökpiercinges is, és a műkörmöt is megcsináltatják páran, persze normális méretben, formával, és esztétikus kivitelben.
Szerintem sem díjazzák egyébként, mert nagyon szeretik a szépívű, dús szemöldököt, ami alig van szedve.
De nem is értem, miért kérdezősködsz itt. Hát menj el egy ügynökséghez, és ki fog derülni. Veszítenivalód nincs.
Egyébként elsővel abban egyetértek, hogy nagyon sok ember csak elrontja a szép szemöldökét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!