Szerintetek elmenjek egy fodrászversenyre modellnek?
Figyelt kérdés
A fodrászom megkérdezte hogy nem mennék e elvele egy fodrászversenyre modellnek. Nem tudom elfogadjam e vagy ne szerintetek?2009. szept. 22. 15:13
1/5 anonim válasza:
ha vágatni akarnak belőle, de te nem akarsz vágatni, nyiilván ne. de ha bevállalós vagy, nyitott az újdonságokra, bátran menj, mert ott ki is sminkelnek, készül rólad pár klassz kép, stb. Én biztos mennék.
3/5 anonim válasza:
sztem menjél:)én tuti h elvállalnám:)
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg miről lenne szó. Hallottam már olyanról, h csajnak levágták a derékig érő haját rövidre, és rózsaszín csíkokat festettek bele.
5/5 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. Az egyik barátnőm is volt, és kb. négy fajta színt húztak a hajába, ami ott belőve még jól is nézett ki. Kb. 2 órán át. Utána nyilván magának már nem csinálta meg olyanra, és iszonyat hülyén nézett ki a sokszínű haja. Ő nagyon megbánta.
Gondold át, és kérdezd meg a fodrászt, hogy pontosan mit is akar csinálni a hajaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!