Pattanás gátló és/vagy megszüntető módszerek? :S
A homlokomon mindig van pár pati,de a frufrum miatt,most a melegtől ott vannak,ahol elkezdődik a hajam....de ez még nem nagy tragédia,mert eltakarja a frufrum8de azért örülnek ha néha eltűzhetném a frufrum:/)
a nyakamra nőtt egy hatalmas pattanás,piros,és tényleg ngy,még nem érett be,de hatalmas....hogy tüntessem el?
és milyen praktikák vannak megelőzésre?
a napi többszöri hidegvizes arcmosás tényleg hatásos?és a bőr zsírosodását is szabályozza?
14/L
kozmetikusra egyelőre nincs pénzem,most próbálok összekaparni valamennyit rá...de fogalmam sincs,hogy mennyibe kerülne egy ilyen pattanáseltüntető dolog,esetleg meg lehet-e ott venni,ha igen kb mennyiért,esetleg a szemöldökszedés mennyibe kerülne?
de inkább itthoni dolgok érdekelnének,mert már nyár eleje óta próbálok gyűjteni kozmetikusra és még mindig nem jött össze(szerintem jóval drágább mint amennyi nekem van),és ha 3-4havonta elmennék 1x kozmetikushoz az nem lenne túl hasznos....
szóval más tanácsok?:D
van nivea arctisztítóm,próbáltam már aknesol-t,cean&clear-t és garniert,nekem eddig a nivea és az aknesol volt a legjobb,de nem múltak el,csak miután kinyomtam segitettek előbb lehúzni az ottmaradt púpot(de a nyakamon most semmi se segít:'(),de ez a nyakamon nagyon(!tényleg nagyon durván!)csúnya,ráadásul előre nőtt,hogy még csak el se tudjam takarni:'(
segítség:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!