Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiszedtem a szemöldököm de?...

Ada.Cicc. kérdése:

Kiszedtem a szemöldököm de? (lent)

Figyelt kérdés

12 vagyok.... csak igy jött az ötlet,hogy kiszedem.

Kiszedtem.. nem lett egyforma és ívetlen..

Fiúk nektek mennyire számit a szemöldök egy lányon?

nagyon félek hogy kinevetnek hogy szedem a szemöldököm ilyen fiatalon..

Pontosan mennyi idő alatt nő meg teljesen a szemöldök?

2011. aug. 19. 13:01
 1/7 A kérdező kommentje:
jolvan de kb 14nek nézek ki-_-
2011. aug. 19. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nem egyforma és béna akkor valószínűleg ki fognak nevetni, ha nem is a fiúk a csajok tuti. ha már ennyire nagylány akarsz lenni menj el kozmetikushoz
2011. aug. 19. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem tudod helyrehozni? Akkor szerintem menj el kozmetikushoz, hátha egyformát tud belőle csinálni, nem drága, pár 100 Ft. Vagy esetleg anyukádat megkérhetnéd, hogy segítsen. Ahhoz, hogy teljesen kinőjön, elég sok idő kell, van, hogy én is beleszedek és várom, hogy nőjön, de az szerintem egy hónap is simán van, amíg egybeolvad.
2011. aug. 19. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Várd meg amíg visszanő teljesen. Akár 1-2 hónapodba is kerülhet. Utána szigorúan kozmetikussal szedesd ki!
2011. aug. 19. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kipróbálta! Teljesen mindegy hány éves vagy ha tényleg csúnya, bozontos, összenőtt akkor igen szedd csak ki, mert nem esztétikus. De ha nem ilyen akkor még felesleges szedned. És nem kell feltétlenül kozmetikushoz menni, ha gyakorolsz akkor otthon is szépen ki tudod majd szedni, már én is itthon szedem! 22/L
2011. aug. 19. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

jaj most minek kell a kérdezőt cseszegetni????

járjon inkább összenőtt szemöldökkel?

a kérdésre válaszolva: próbáld szemceruzával meg rajzolni úgy hogy szép legyen

esetleg csinálj sablont is

[link]

ilyet otthon is csinálhatsz esetleg papírból

14/L:)

2011. aug. 19. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
énis 12 évesen szedtem ki otthon mert rosszul állt :'D de néha még ma is rosszul nől, de amúgy hejrejött amit elbénáztam
2011. aug. 26. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!