A szemöldököm szélénél kiszedtem elég sok szálat (véletlenül), és nem nőttek vissza (4 hónapja szedtem). Mit tudok vele csinálni?
Véletlenül szedtem ki több szálat az orromhoz közelebb eső végéből, kb. a felét kiszedtem... nem tudom miért... azt nem gondoltam volna, hogy nem nő vissza :SS
Talán annyira azért nem vészes, de engem zavar :SS és elég hülyén néz ki szerintem.
Nem akarom a többi részét kiszedni, mert a saját szemöldök híve vagyok. Tudom, hogy ezt nagyon elszúrtam :(
Mit javasoltok?
Kenegesd ricinusolajjal. Nekem bevált :)
Én véletlen egy lyukat generáltam a bal szemöldökömbe és visszanőtt tőle nagyon gyorsan.
Szerintem nekem már nem nő vissza (legalábbis magától biztos nem), ekkor is használ a ricinusolaj?
egyébként köszi!
igen, a patikában 300 Ft. körül van a ricinus olaj, és tényleg hasznos.:) hajnövesztésre is lehet alkalmazni...
amúgy vegyél egy fülpálcikát, tégy rá egy kis ricinust és úgy azzal kendd be a szemöldököd.Ne csak a szemöldöködre kenj, hanem alá, a bőrre meg a szemöldök felé is, hogy nőjön mindenhol.Mikor már szépen megnőtt akkor ajánlom a kozmetikust.:)
és előző válaszolónak: nem nől, hanem nő.:)
Köszönöm!
De akkor is segít, ha egyébként már sose nőnének vissza azok a szálak? Mindenesetre ki fogom próbálni, vesztenivalóm nincs.
Én is anno vékonyabbra szedtem, mint kellett volna, úgyhogy most növésben van az enyém is. :) A ricinusolajat tudom ajánlani és is használom. Ártani biztosan nem árt. Amit addig még tudsz tenni, hogy szemöldökceruzával kiegészíted azt a kis részt. Sok sikert!
20L
amúgy igaza van a ricinusosnak! :)
szempillára is nagyon jó amúgy...és engem is lepontozhattok nyugodtan -.-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!