Mit csináljak, hogy gyönyörű bőröm legyen?
A pennys arctejet nem ismerem, tehát arról nem tudok véleményt mondani.
De alapvetően napi 2szer kell az arctisztítás. Ez lehet arctej, arcgél (zsírosabb bőrre inkább ezt ajánlják), arctisztító hab. Belemasszírozod a bőrödbe, aztán alaposan leöblíted vízzel. Utána tonikkal áttörlöd. Ha nagyon zsíros bőröd van, alkoholos tonikot használj, ha nem vészes, alkoholmenteset. Esetleg még jöhet egy általános hidratáló, attól függ hány éves vagy.
Amit hetente érdemes csinálni:
arcradírozás, utána pedig egy pakolás. Érdemes zsíros bőrre való pakolást keresni. Pl. élesztős, agyagos
Ez állítólag elég jó:
Ja és állítólag jót tesz a pattanásos bőrnek, ha megeszel naponta egy kiskanálnyi tökmagot.
MÉREGTELENÍTÉS:Van egy könyvem, onnan veszem a tippeket, érdemes megvenni!(Berente Ági- A méregtelenítés kézikönyve)Tóth könyvkereskedésnél lehet, 500 ft kb
Én Lenmagot(1 evőkanál) eszek sok vízzel lenyelve, mert kitisztítja a beleimet. 1 pohár víz+1 kanál almaecetet hazsnálok még hozzá, mindennap arcszaunázok, 2 naponta járok sima szaunába. Rengeteg féle gyógynövényt ír le a könyvében, de ami szinte mindenre jó az a csalán(Én a kertből szedettre esküszöm)abból iszok minden nap egy pohárral(maximum 3hetes teakúrát csináljatok, ha kismamák vagytok, akkor nem lehet teakúrázni!Van még egy pár betegség amivel nem lehet együtt csinálni a teakúrát.
Kívülről úgy ,méregtelenítek, hogy minden termék amit magamra kenek, az bio vagy natúrtermék(Összetevőket figyeljétek, ne a natúr v bio címkét! )A veszélyes anyagok listája fennt van az antalvali.com oldalon.Meg az arcomra kenek mézpakolást, mert kiszívja a méz a mérgeket belőle.
Táplálkozást tekintve sajnos nem tudok mindenből a cukormentesre szokni, teát sütit minden ilyesmit házi mézzel készítek, amibe tuti nem került vegyszer, mert nagypapám készíti a mézet. Nem fogyasztok tejet, mert az a bocibébiknek való, és egészségtelen! Azóta megszűnt az allergiám(por).Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, nem eszek sok húst, vagy ha mégis, akkor is csak csirkehúst. Sminkjeim most nincsenek, de nincs rá szükség! Nincsenek pattanásaim, se sötét foltok a szemem alatt. De ha sminket veszek, A dm sajátmárkás natúrkozmetikumjából fogok venni! Nekem az bevált! Azt használok tusfürdőbe, samponba, mindenbe!Egy víznapot tartottam már, attól sokkal szebb lett a bőröm, de az sok ráhangolódást igényel!1 nappal a vízkura előtt könnyű ételeket fogyassz, gyümit zöldséget, ne egyél zsíros húst.Hát, most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha bármi kérdése van bárkinek, szívesen válaszolok mindenre!Még egyszer kihangsúlyozom, először irgalmatlan pattanásos is lehetsz! A méreganyag így ürül ki belőled! Tiszíttó kúrával csökkenthető a ragyák mennyisége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!