Mit tegyek eléggé száraz haj ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon régen még 2 éve elkezdtem vasalni(nem vasaltam túl sokáig...v.mikor a suli elején kezdtem,de a suli végén már abbahagytam...szóóval nem évekig.)Aztán rájöttem,hogy amióta vasalom,ha már csak simán megszárítom és nem vasalom ki, akkor tök száraz lesz és tényleg úgy néz ki mint a "szénaboglya"...mikor erre rájöttem rögtön letettem és nem vasalom azóta sem,de mégsem jön rendbe :// jóóó már nem olyan durva mint volt,de még mindig elég száraz...főleg a vége =((2011. aug. 16. 18:59
2/4 anonim válasza:
extra szűz olívaolaj is jó, hajolajak, meg száraz hajra való sampon, balzsam, pakolás stb.
3/4 anonim válasza:
Vágasd le a hajvégeket, ha eddig még nem tetted meg, mert a vasalástól el lehetnek töredezve. Használj Gliss Kur termékeket (nem kötelező, de nekem nagyon beváltak, és gyönyörű tőlük a hajam), úgy mint az Asia Straight, vagy a Satin Relax, .... hajolajnak az Alfaparf Semí Dí Línó olaját tudom ajánlani, én fodrászkellékesnél vettem, igaz, hogy drága, de hónapok óta használom, elég kevés kell belőle, egy-két csepp a hajvégekre. Mivel jó az idő, így ha teheted, szabad levegőn szárítsd a hajad, vagy pedig ha be szeretnéd szárítani, akkor először a hajszárítóval meleg levegőt fújj rá, és utána válts át hidegre, ezt így rendszeresen váltogatva. Remélem, tudtam segíteni.
4/4 anonim válasza:
Öblítő, rendbehozta a hajam és gyönyörű fénye van tőle...a 6000Ft-os hajpaksik semmik az öblítőhöz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!