Intim gyantát lányoknak, hogy csinálják? Szeméremdombot még el tudom képzelni de a szeméremajkaknál hogyan történik a szörtelenítés kozmetikus álltal?
Figyelt kérdés
Mennyire tapiz a kozmetikus? Bocs de leírnátok?2011. aug. 14. 11:47
1/3 anonim válasza:
Ez a tapiz,hát fura kifejezés:).Én nem tapizok sankit,a vendégeim szoktak segíteni,én mondom épp hol gyantázom tovább,ha gondolja ő feszíti a bőrt.Ugyanúgy történik,mint a szeméremdombon,csak még kisebb területeken gyantázunk.Minden esetben kesztyűt viselünk,ha ennyire tartasz a kozmetikustól kérd meg a barátnődet,csak fertőtlenítsetek.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocs, nem úgy értettem a tapizást! :)
Csak nem tudtam, hogy hogyan csinálják a kozmetikusok de így már világos tehát a vendég fogja feszíti ki a bőrt és mindig csak kis területen gyantáztok.
Köszönöm a válaszod!
2011. aug. 16. 22:59
3/3 anonim válasza:
:),szivesen.De ne aggódj az olyan szalonban ahol végeznek ha ügyes a kozmetikus segítened sem kell.Bár nekem néhány vendégem ragaszkodik hozzá,csak egyet nézz meg,hogy használ-e kesztyűn kívül fertőtlenítőt.Ha nem,akkor ne menj oda többet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!