Szerintetek milyenre festessem a hajam? (kép)
2011. aug. 7. 17:58
21/27 anonim válasza:
Jézusom,már megint te?
szerintem már így is eléggé lejárattad magad... még csak azt kéne,hogy befesd a hajad,utána mi lesz sminkelni is akarsz?
22/27 A kérdező kommentje:
ja, pont mint a kötsög emók
2011. aug. 7. 20:35
23/27 anonim válasza:
Jééézusom, minek akarsz te hajat festeni. Nemhogy 14 évesen, de egyáltalán nem kéne egy kisfiúnak hajat festeni. Nemhogy kisfiúnak, egy férfinak se!
24/27 A kérdező kommentje:
én férfi vagyok
2011. aug. 8. 13:57
25/27 anonim válasza:
Utalom az ilyen kis porbafingokat, akik mar 14 evesen hajfestessel akarnak kitunni. Csajoknak szerintem nemjonne be eggyaltalan. Nem is allna jol neked abszolut. Varj meg ezzel, ha mar annyira akarod. Ne csinalj magadbol idonap elott bohocot!
26/27 anonim válasza:
kisfiú még a pöc söd sem szőrös... te idétlen, foglalkozz inkább a tanulással!
27/27 anonim válasza:
na öcsém hát fesd be pirosra xD
hajad -1
arc: na arról ne is beszéljünk
ja és gyúrjál még:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!