Hogy lehet, hogy nem barnulnak a "foltok"?
Tavaly csak az anyajegyeket kentem be (10-es faktorú) naptejjel, és kicsit körülöttük, ott maradt a helyük. Tehát tényleg ért valamit a krém. Azóta már jócskán fakult a színem, de annyit nem, hogy a fehér foltok eltűnjenek rólam.
Most nyáron már párszor voltam kint napozni és most csak az anyajegyeket kentem be, egész szép színem lett, de ott ahol tavaly fehér maradtam, idén is az vagyok.
Egy év óta folyamatosan hat ott a naptej, vagy mi? :DD
Elég hülyén nézek ki így foltosan.
Eleve ott kezdődik a dolog, hogy az anyajegyes bőrt nem 10es, hanem 30-as vagy nagyobb faktorszámú krémmel kell kenni.
A faktorszám nem befolyásolja a barnulás mértékét, ha világos a bőröd, akkor pedig szintén magas számú kell.
Lehet hogy májfoltos lettél, kérdezz meg egy bőrgyógyászt. ez kialakulhat egyik évről a másikra, nem tüntethetőek el (nem barnul le), ezzel együtt kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!