A Zineryt nektek bevált a pattanásokra?
Figyelt kérdés
Zsíros bőrtipusom van és az arcom eléggi pattanásos , az orrom tele van miteszerekkel. Most reggel est Clean&clear arcradírt használok , utána tonikot.
Egy barátnőm mondta , hogy neki eltüntette a pattanásait.
Neked bevált? Ha nem akkor van valami más amit tudtok ajánlani?
2011. aug. 3. 11:13
1/2 anonim válasza:
használtam zinerytet de nekem az annyira nem jött be én a dalacint használtam. ez ilyen antibiotikumos készítmény csk receptre adják ki. az tényleg jó!!
2/2 anonim válasza:
Nekem tökéletesen bevált! Mióta használom, egy pattanásom sincs. Az egyetlen hátránya, hogy időnként kiszárítja a bőrt. Bár nappali használatra ajánlják, de mivel ez nem szívódik be, nem mehet rá smink és a szaga is elég kellemetlen, így én éjszaka alkalmazom- az eredmény ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!