Aknesol Pattanásokra bevált? Szoláriumozhatok ha pattanás elleni szereket használok az arcomra?
Aknesol-t használta valaki?Én 25éves vagyok és az arcom mindig tele van patival.
Köszönöm!
szia:)
nyugodtan szolizhatsz, csak szerintem közvetlen előtte ne kend be veled az arcodat, inkább utána pár órával, én úgy szoktam:)
amúgy én is tök pattis vagyok, pedig 20 vagyok...nem tini...teljesen kész vagyok már miatta...szóval megértelek...:)
aknesolt én nem használtam még, de azt mondják jó...
bár én most ha gondolod tudok ajánlani vmit, ami kicsit csökkentette a pattikat nálam:)
a Garniernek van pattanáscsökkentő termékei tonik, golyós kezelés( Pure Activ azt hiszem a neve)...
de DM-be vagy Rossmann-ban biztos találsz:)
ez szalicilsavat és fekete áfonya kivonatot tartalmaz:)
vagy patikában is lehet h adnak szalicilsavat vagy alkoholt, ezek szárítják a bőrt, így a pattikat is, plusz fertőtlenítenek:)
én a Garnier mellett, még a szalicilsavassal is át szoktam törölgetni az arcom:)
az a lényeg, hogy minden nap arctejjel töröld át az arcod, majd pattanáscsökkentő tonikkal, végül a golyós termékkel:)
és ha nagyon szárítaná a bőröd, akkor hidratáló arckrém:)
remélem segítettem neked egy kicsit:)
sok sikert:)
Szia!
Jaj nagyon aranyos vagy hogy ilyen részletesen segitettél:)
Én már nagyon sok félét kiprobáltam,több börgyogyásznál is voltam meg kozmetikushoz is járok.
Tegnap ota használom az aknesolt,meg adtak mellé (ajándékba) egy Oxi arclemosot(én az oxi-félékbe nem hiszek).
Te elég sok mindent használsz,nem?De akkor ezektöl jobb lett a böröd?Csak az arcodon van?Nekem csak ott,de sok:(((
És ezeket amiket leirtál miota használod?
Köszönöm!
Szia!
és milyen hidratálo arckrémet használsz?Mert gondolom száraz a böröd.
Tonikot muszály használnom?
Bocs hogy enyit kérdezek de mindig visszaolvasom a válaszodat és van kérdésem:)ha nem baj
semmi baj, szívesen segítek és válaszolok, mert megértem a problémádat:)
én is volt már h elsírtam magam, h milyen pattis vagyok, pedig már nem vagyok 16-17 éves:)
és hogy a kérdéseidre válaszoljak:
igen, most már elég sok mindent használok...és úgy látom kezd helyrejönni a bőröm, még van pár darab patti, de nem annyi mint volt:)
többnyire az arcomon vannak a pattik, de ilyen pirosak és fájnak is:S na meg a vállamon is szoktak lenni...
és h mióta használom ezeket?hááát így egyszerre mindet olyan 3 hete körülbelül...elsőnek nem igazán láttam az eredményét, majdnem abba is hagytam, de aztán elkezdett látszódni az eredménye:)
arctejet pedig ezt használom: [link]
gyümölcskivonatosat, szőlővízes ha jól tudom:)
ez zöld tubusos, de a rózsaszín rózsaeszenciás is jó:)
az arctejet úgy kell használni, hogy vattakorongra raksz egy kicsit az arctejből és felviszed a bőrödre és lágyan belemasszírozod, majd egy száraz vattakoronggal vagy zsebivel áttörlöd:) de lehet h nem zsükséges mert beissza bőröd:) amúgy ha nincs vattakorongod( ez ilyen kozmetikai korong, DM-be vagy Rossmann-ba lehet kapni), akkor az ujjaiddal is felviheted a bőrödre:)
nem kell lemosni, mert az arctej arclemosó tulajdonképpen:)
tonikot ajánlatos szerintem használni, mert ez az ami igazán a pattikra hat, a pórusösszehúzó, pattanáscsökkentő tonik ( ez való pattikra, mert van több fajta tonik is)
és még erre a golyós kezelés is segít:)
de ha ezt túl soknak találod, akkor szalicilsav is vagy alkohol is nagyon jó rá (patikában szerintem lehet venni), csak én leírtam miket használtam:)
arckrémből pedig a L'Oreál Happyderm:)
nem száraz annyira a bőröm, sőt zsíros, csillogó, mint a pattisbőr, csak kicsit ezek a szerek szárítják:)
remélem segítettem:)
ha bármi kérdésed van, írd meg nyugodtan, akármennyi is szívesen válaszolok:)
ja és még az lemaradt, hogy most néztem h arckrém van ebben a márkában is meg sok más, amiben a pattikra valók vannak (Garnier Pure Active)
[link] itt amúgy megtudod nézni hogy körülbelül hogy néznek ki, és nem kell sokat keresgélned a boltba:)
és még azt elfelejtettem írni, hogy néha, ritkán nem árt egy kis arcradír sem, Garniernek van ilyenje is, mert akkor az a "redős" bőrréteg lejön és simább lesz a bőröd:)
és még mindig lemaradt az is, bár lehet írtam már, hogy ezek mellett, amit patikába lehet venni szalicilsavat is szoktam használni, egy kis vattakorongra öntök belőle és áttörölgetem, rányomogatom kicsit a pattis bőrfelületre és az is nagyon jó:)
kicsit éget, de nem kell megijedni, mert utána már nem, és am is csak minimálisan:)
most nézem...kicsit összevissza írtam, ne haragudj:)
de h érthető legyen, leírom a sorrendet:
1.arctisztítás arctejjel
2.tonizálás (pórusösszehúzó, patticsökkenő tonik)
3.Garnier Pure Active hűsítő golyós kezelése (olyan mint egy toll)
napközben pedig néha szalicilsav a pattis területekre, és ha nagyon száraz lenne a bőr, akkor arckrém ( tiszta arcbőrre)
ennyi lenne:)
Akneroxid nekem segített.. 3-4 napja használom és majdnem az összes pattanás eltünt az arcomról. Azt fogják mondani, hogy csak a pattanásra nagyon keveset kenj, de inkább kend be nem túl vastagon az egész "területet".
Remélem segítettem. L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!