Palette Deluxe hajfestékről mi a véleményetek?
egy doboz festék (márkától függetlenül) általában csak a tövére elég+szinten tartásra a haj teljes hosszán. ha átfesteni akarod a hajad, elsőre (és talán másodjára is) két doboz festék kell, ha vállig (nálam az a félhosszú) ér a hajad. lapocka vagy alatta 3 doboz, váll fölött 1 doboz.
21/n
Én kétszer festettem vele a hajam, az elején szép a színe, de nekem ledobta a hajam kb egy hét alatt, mert előtte szőkére volt festve. Aranyfényű karamellel volt befestve, jól befogta a hajam.
Szerintem inkább a schwarzkopf perfect moussét használd, az nekem nagyon bejött!
Tudom, nem a kérdésre válaszolok de muszáj elsírnom valakinek.. Londát ne vegyél semmiképpen, épp ma festettem be vele barnára a hajam, és a felét nem fogta be pedig rendesen el volt oszlatva a festék.. Mondjuk ez már túl olcsó is ahhoz hogy minőségi legyen, de csak ebben a fajtában találtam olyan színűt amilyet szerettem volna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!