Mi a véleményetek a Palette Excellent 10 perces hajfestékről?
Az, hogy a 10 percből simán lesz 1 óra.
Szeretem amikor a reklámban "drágám 10 perc múlva ott vagyok. úristen a hajszínem?! itt a varázsfesték hipp-hopp. és a csaj szalad is ki az ajtón új hajjal..." Fel kell kenni, utána lemosni a hajat megszárítani vagy formázni vagy valamit mégiscsak illene...
Maga a festék és a színei hát semmi... Nem nagy dolog.
nekem van egy barátnőm, és neki bevált ez a hajfesték.. de most gondoljatok bele.. minden hajfestékben vannak káros anyagok.És ha úgy vesszük mondjuk egy normál hajfesték 30-40percig van rajtad max, és eléred a kedvező hatást.. na de itt ez a festék ami 10perc alatt hat..mennyivel több káros anyag lehet benne mint a "normál" hajfestékben aminek mondjuk 2-3x több a hatóideje.. szerintem ez a hajfesték sokkal jobban károsíthatja a hajadat, és nem is ajánlanám.. reklámozhatnák már úgyis ezt a hajfestéket hogy
vegye meg!! TÖBBET is fizet, TÖBB káros anyag van benne, hogy 10perc alatt hasson, és HAMARABB tönkre is megy a haja..
Hát én sem tapasztaltam olyan nagyszerű dolgokat...
Nagyon hosszú hajam van, az önmagában 10 perc volt, amíg felkentük. Aztán nagyon kell vigyázni ezzel a 10 perc hatóidővel a káros anyagok miatt is, ahogy az egyik válaszoló írta, de az is meglepő lehet,h ha kicsit tovább hagyod rajta, akkor nagyon megfogja a hajad. Nekem nagyon világos barna helyett majdnem feketét csinált. Aztán pedig nagyon nagyon kopik.
Egyetértek a 20:53-al. Ez ilyen felturbózott hajfesték lehet ami sokkal jobban árt. Gyorsan felviszed jól tönkreteszi a hajadat de gyorsan le is kopik.
Én úgy vagyok vele ha az ember hajat akar festeni akkor olyankor csinálja, amikor van ideje. Ha valaki siet semmiképp nem áll neki szerintem mert a 10 percesnek is kell idő.
Hát...
Megvettem a sötétszőke árnyalatot belőle.
Felkentük. Lemostuk. Gyanus volt, hogy nagyon sötét a hajam vizesen...
És amikor megszárítottuk.
MAJDNEM FEKETE LETT!
Kis híján elsírtam magam, hogy mit művelt velem ez a vacak.
3 hét múlva kopott ki úgy hogy mostmár vmennyire olyasmi színe van mint a dobozon, de elég ratyi...
sztem nem éri meg...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!