Szerintetek a fekete hajról milyen lilára festjem át a hajam?
A kategória se stimmel, a kérdés is szar, és a kérdező sincs a toppon. Szóval erről inkább ne :D
Amúgy meg totál igaza van az utolsónak: honnan a fenéből tudnánk, hogy hogy néz ki a fejed? Lehet már a fekete haj is tré. Talán hagyd meg a természetes színét, és próbálj meg mással feltűnést kelteni. Hidd el, megtérül!
Nekem sokáig volt lila hajam, de nem ilyen idióta lila lila, hanem olyan sötétebb, padlizsános, amin igazából csak akkor látszott hogy lilás, amikor rásütött a nap. Én a Schwarzkopf Brillance festéknek próbáltam ki több árnyalatát, szinte mindegyik jó volt. Bár neked mégsem ajánlom ha fekete a hajad, mert nem fogja be. Nekem világos hajra lett kenve, de még így is inkább csak sötét lett, mint lila, neked szerintem simán fekete maradna. Legalábbis tesóm is próbálta, neki is fekete a haja, de csak sötét lett neki, a lilából semmi sem látszódott. Leszőkíteni le lehetne mielőtt rákenik a festéket, de az meg nem éri meg, mert nagyon roncsolja a hajat.
De én már kinőttem a hajfestésből, most már eredetivel "hódítok". :D
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!