Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, használtok valamit...

Csajok, használtok valamit hajvasalás utánra?

Figyelt kérdés
Kivasalom, viszonylag tartós is a hatás, de vmiért annyira száraznak, fénytelennek tűnik a hajam :/ sokaknál megfigyeltem, akik szintén vasalják, h mien szép fényes utána a hajuk... mivel érhetem ezt el én is? :)
2011. júl. 30. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőlük?
2011. júl. 30. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
mivel nem ismerősök, csak tudom, h ők is vasalják és nem vagyok velük személyes kontaktusban, igy ez nehéz lenne...
2011. júl. 30. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Nem tudom használsz-e valamilyen hővédőt,mert ha nem roncsolja annyira a hajat a havasaló,akkor sokkal egészségesebbnek tűnik és az is.Ettől lehet olyan szép fényes hatása.Vagy használj rá hajfény spray-t.:D
2011. júl. 31. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!