Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalas elott milyen...

Hajvasalas elott milyen termekeket hasznaltok, hogy ne menjen tonkre a hajatok?

Figyelt kérdés
termek neve es ,hogy hol lehet megvenni...elore is koszi:)
2009. jún. 14. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Elősször is én heti 1x balzsampakolást teszek a hajamra és max. 3 órát hagyom rajta. Gkiss Kur balzsamot használok, de a legkobb balzsam az Forever Aloe-Jojoba balzsam, csak drága, de amikor tehetem akkor megveszem. Illetve én szontén Forever Aloe Vera samont használok és házi pakolást. Tojás.avokádó olivaolajos kombinációs pakolást. Ezen kívűl Forever Pro.Set proteinnel/fehérjével dúsított sprét használok, akkor mikor vasalom a hajamat.

A forever termékek forgalomban nem kaphatók, csak termékforgalmazótól lehet beszerezni, aki benn van az FLP-ben.

2009. jún. 14. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Hővédő krémet szoktak hajvasalás elött a hajra tenni!Rossmanban lehet venni!Nem tudom, hogy mennyibe kerül!

Én vasalom a hajamat már egy jó pár éve, de nem ment tönkre a hajam, pedig nem használok rá semmit!Szerintem az a legjobb, ha hajsimítás elött nem teszel rá semmit, esetleg utánna!Ez tapasztalat!

Üdv.:"Egy megszállot hajvasaló lány:DDDDDD"

2009. jún. 14. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:

semmit..pedig egy ideje énis vasalom már a hajam..

sztem inkább attol megy tönkre ha mindenfélét a hajamrakenek + a vasalástol vmijen szinten igyis ugyis roncsolod a hajad tök m1 mijen pakolás volt rajata.

2009. jún. 14. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta vasalom a hajam, kb. hetente 2-3 alkalommal, de egyáltalán nem roncs. Előtte semmit nem kenek rá, megmosom a hajam (sampon + balzsam hogy puha legyen, könnyen fésülhető), és utána hajszárítóval teljesen szárazra szárítom langyos levegővel (mivel hosszú hajam van, ezért van amikor ez a folyamat egy óra hosszáig is eltart). A hajszárítót nem teszem túl közel hogy ne roncsolja az se, de totál szárazra kell szárítani, mert vizes hajat tilos simítani. Ha megszáradt akkor simítom. Amikor kész akkor hajkristályt (hajvégápolót) teszek rá, de semmi mást. Esetleg néha hajmosáskor balzsam helyett alma ecetet, attól is ugyanúgy megpuhul, és egészséges is a hajnak. Az a lényeg, hogy totál száraz legyen mikor simítod és egy helyen ne tartsd rajta sokáig, inkább húzd át rajta többször. Meg ha teheted kerámia lapos hajvasalót használj. Nem vagyok szakértő, ezek csak tapasztalatok, de nálam beváltak évek óta. :)
2009. jún. 14. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
17%

Az utolsó válaszolónak szól, hogy NAGYON hülyeséget írt!!

Kicsit gondolkozz már, istenem. Valóban a hajvasaló tönkreteszi a hajat, de az egy baromság, hogy a krémektől ahogy te fogalmaztál az is roncsolja.

Egyébként mi a farancnak rá?! Ha nem tudnád most felvilágosítalak, hogy a hajvasaló, sütővas és bármi ami hővel működik, vizet von el a hajszálakból, ezért töredezik a haj jobban az átlagosnál,és ha nincs a víz megfelelően pótolva, akkor annyira kiszáradhat a haj, hogy akár le is éghet a hajvasalótól vagy sütővastól.

Ezért kell legalább heti 1x balzsampakolás a hajra, mert az pótolja az elvesztett folyadékot, a haj kevésbé lesz száraz és töredezett és a leégés is elkerülhető.

De a vasalón kívűl roncsolja és szárítja ahajat pl. a hajszárító, a napsugár, a víz, főleg ha kemény valamint a vitaminhiány is. És akkor arról ne is beszéljünk, ha pl. dauerolt vagy festett hajat vasalnak.

Minél jobban igénybe van véve a haj, annál több ápolást igényel.

Nem tudom milyen gyakran vasalod a hajadat, de állítom ha nem használsz semmilyen pakolást rá legyen az balzsam vagy házi, akkor majd meglátod nem csak szárazabb, fénytelen, de sokkal jobban fog töredezni.

2009. jún. 14. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
bocsi ezt a 3 válaszolónak írtam
2009. jún. 14. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

a harmadik válaszoló vagyok.az utolsó válaszolónak :

lehet lepontozni de NEM irtam hülyeséget.

(jó az előző véleményem szűkre sikeredett és nem annyira kifejezőre deh akkor sem hülyeség és pont)

max az nem káros a hajra amit te magad készitesz pakolás vagy vmi ijesmi..esetleg egy patikában vett gyógynövény..

de hallottál már olyanról hogy szervezetre káros vegyszer ?

mindenféle hajápoló cuccban van amit a boltokban veszel.

vagy vagy szted létezik olyan pl hogy korpásodás elleni sampon?-mert ha lenne olyan ami télleg eltünteti a korpát akkor mindenki azt venné ..akkor már senkinek nem lenne korpás a haja és a terméket nembirnák többet eladni itt jönne a cégnek a csőd =)

legtöbb mindent ugy gyártanak hogy EGY DARABIG jó legyen.

háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért.ha vegyianyagokkal akarod elérni hogy egészséges legyen a hajad akkor hajrá.meert pl tusi nélkül is megtudnál ugy fürdeni hogy tiszta legyél..és ha sima vizet használnál még a bőröd se száradna ki esetleg nem lenne a bőröd illatos na...

nemtagadom este fürdésnél tusfürdőt énis használok sőt hajmosásnál sampont és hajbalzsamot is..és néha még hajhabot is..de nem viszem tulzásba !

és most kérem a piros lefelé mutató kezecskéket ^^

2009. jún. 14. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

1 nem pontoztalak le vagyis nem én voltam az,

2 abban teljesen igazd van, hogy minden ami üzletben kapható készítmények vegyszert tartalmaznak. Egyébként én voltam az első hozzászóló is. Szóval akkor kicsit félreérthetően fogalmaztál és énmeg félre is értettem. Tisztában vagyok vele, hogy ezek a készítmények vegyszer és toxikus anyagot tartalmaznak még ha minimális mennyiségben is, de idővel felhalmozódnak a szervezetben és allergiát, betegséget okoznak.

Ezért én, és hangsúlyozom ha tehetem csak a Forever Living Produkt termékeit használom. Nem tudom hallodtál-e már rólla.Natúr, bio termékek, kozmetikumok, mert nem tartalmaz se tartósítószert, sem vegyi anyagokat mint más forgalomban kapható termékek.

Mivel nagyon drságák ezek a termékek, pl. az aloe vera-jojoba balzsam,hogy csak 1 példát említsek ami ugye mint minden foorever termék 100% stabilizált alet tzartalmaz 4500 Ft körül van. Sajna nekem a balzsam 2 alkalolra elég, így kénytelen vagyok boltit használni, de ha csak a pénztárcám engedni, akkor rendelek balzsamot. Egyébként a sampnom is forever és a proteinnel dúsított hajlakkom is. És ezt csak azért írom, meret tisztában vagyok azzal amit írtál, nem véletlen használom ezeket a termékeket, de sajnos nagyon sokan még ezt se engedhetik meg magunknak,hogy ilyen drága terméket vásároljanak, én se sokszor és ezért inkább jobb a bolti balzsam, is mint ha semmit nem használna a hajra és kiszáradna, még jobban tönkremenne.

És ezt biztos te is tudod, hogy sajonos az összes legyen adidas és egyéb márkás dezodorok sajnos erős alumínium sót tartalmaznak és ugye tudhjuk, hogy rákkeltő hatású. Sajnos bizonyított tény, és mégis engedélyezik ennek az összetevőnek a használatát.

Érdekes, hogy a forever képes volt olyan dezodort kifejleszteni, ami nem tzartalmaz alimínium sót és egyéb káros, mérgező anyagokat csak 100% stabilzált és egyéb természetes összetevőt mégis hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen.

Ezt csak érdekesség képpen írtam.

De sajnos azért azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan nem ismerik a Forever termékeket.

2009. jún. 14. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Azt még had tegyem hozzá, aki ismeri és használja a forever termékeket az nagyon jól tudja hogy az aloe vera First spray megszünteti nem csak a korpát, de nagyon jó zsíros hajra, egyéb fejbőrproblémákra sőt serkenti a haj növekedését és dúsít is.

Már 8 hónapja használom a hajamra is és nem csak hogy már nem zsírosodik a hajam, de észrevettem, hogy kezd dúsulni is.

Tehát van olyan terméke, mégpedig ez az Forever aloe vera fisrt, ami megszünteti a korpát. Csak ugye ezeket a termékeket nem reklámozzák, forgalomban , üzletben nem kapható, és sokan nem hallodtak rólla.

2009. jún. 14. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

a harmadik vagyok..

örülök hogy végülis közös nevezőre jutottunk =)

és sajnos az emberek nagytöbbségének télleg nincs pénze bio termékekre..vagy ha van is akkor nemhiszem hogy bio-t vennének..hanem ugye van aki márka függő (adidas tusi,meg nívea tarmékcsalád vagy avon cuccok stb)

szerencsére 13 évesen van annyi eszem hogy nem a márkát nézem...ha valami bőr/haj ápolót kinézek magamnak akkor előtte rákeresek itt a neten hogy árthat -e nekem..és sajnos van ami olcsó de rendszeres használatból nagyobb bajom is lehet.

ugye olcsó húsnak híg a leve.

és ha van itt olyan aki megtehetné hogy bio terméket vesz de mégse teszi az gondolkozzon el a válaszainkon.megéri?

2009. jún. 14. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!