Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyenes hajat szeretnék de...

Egyenes hajat szeretnék de hajvasalás nélkül. Milyen termékeket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Alapjában véve a hajam inkább egyenes mint göndör,de sokszor hullámos. És nem az a szép egyenletes hullámok. Nagyon nem tetszik olyankor :(

Egy időben sokat vasaltam a hajam az egyenes haj végett,de mivel a hajam eléggé hajlamos a töredezésre,elkellettem hagyni,de viszont az egyenes haj nagyon hiányzik :(

Hallottam már különféle egyenesítő spreyről,habokról de még egyiket sem használtam. Gondoltam előbb megvárom a ti tanácsaitokat.

Melyik lenne a legjobb,leghatékonyabb sprey,hab..stb.. ?

előre is köszi a választ :)

17L

2010. okt. 14. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
vagy ezret kipróbáltam, egyik sem használ! ha nem akarod sokat vasalni, csvard be hatalmas csavarókra, és úgy elég áthúzni egyszer. ha teszel rá jóminőségű hővédőt nem cseszi szét annyira.
2010. okt. 22. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
2010. okt. 26. 21:31
 3/3 anonim válasza:

Unod már a mindennapi fárasztó hajvasalást?

Egyenes, egészséges, könnyen kezelhető hajat szeretnél?

Már nem csak álom!

Világújdonság!

A legújabb és legmodernebb hajkiegyenesítés megérkezett hozzánk is!

Semmilyen vegyszert nem alkalmazunk a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül.

A Brasil Cacau Keratin-os hajkiegyenesítéssel hajad nem csak egyenes, hanem szerkezete és minősége is javul, valamint hihetetlenül sima és ragyogó fényű lesz!

Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtjeid ellen, amely 3hónapig tart.

Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett vagy dauerolt.

TELEFONOS TÁJÉKOZTATÁS ÉS BEJELENTKEZÉS MINDEN NAP:

06-70-530-4677

2011. ápr. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!