Hajvasalás után mit használtok a hajatokra?
Azt tudom hogy előtte hővédő sprayt kell használni de utána mit?
Tegnap vettem egyet és még nem igen mozgok ebben a témában.
KÖSZIKE A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS :D
Én semmit sem szoktam...egy ideig hajlakkot használtam, de egyszer elfogyott és rájöttem, hogy anélkül is tökéletesen egyenes marad. A párától, víztől viszont óvd ha azt akarod, hogy szép sima maradjon.
19L :)
szió! Leírom, hogy én hogy szoktam:
hajmosás után hajhab, hővédő (egy pici)megszárítom(van hogy ilyenkor is teszek egy kis hővédőt arra a részre, amit általában sokáig kell vasalni), aztán mehet a vasalás. Én a hajvasalás után be szoktam kenni a hajvégeim hajvégápolóval (avon) nekem az nagyon bevált, vagy ha túl szálkás néhány tincsem, akkor egy kis wax. de pl ha buliba megyek, max hajlakk, vagy hajfényspray, de ezeket ritkán, mert nekem ettől kicsit visszahullámosodik a hajam.
Remélem segítettem :)
21/L
Én csak szilikonos hajvégápolót használok.
A hővédő eléggé kiszárítja mivel annak pont az a lényege hogy ami a vasaláskor kipárolgott az ne juthasson vissza a hajba, ezért egy filmréteget hoz létre ami ezt megakadályozza.
A hajhabot meg nagyon nem ajánlom hajvasalás előtt. Legjobb lenne ha csak frissen mosott hajat vasalnál, max hővédő (aminek a hatása nem igazolt) vagy hajvégápoló. Minden amit a hajadra kensz és rávasalsz az felforrósodik és olyan mintha 180°C-os vízbe mártanád a haja.d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!