Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna bőrhöz, zöld szemhez...

Barna bőrhöz, zöld szemhez milyen színű haj illik?

Figyelt kérdés
Barna a hajam, zöldes barna a szemem és barna a bőröm, nyáron elég barna szoktam lenni és télen is barnább vagyok az átlagnál (nem tudom mi számít kreolnak). Szerintetek milyen hajszín áll jól az ilyen adottságokhoz?
2011. júl. 28. 21:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na itt egy kép, ilyen a színem nyáron:

[link]

2011. júl. 29. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:

fekete, barna

szőke haj - szép zöldes barna szem = átlagos, nem emeli ki a szemedet stb.

nekem szőke hajam barna szemem, napbarnított bőröm van, festetném, de a szüleim nem engedik, hogy ne tegyem tönkre a hajam, várok vele, nem létfontos ez nekem. (:

2011. júl. 30. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:

barna bőrhöz mindig is jó volt a szőke haj....nem lesz tőle sápadt az arcod

ha világos lenne a bőröd a szőkét felejtsd el!

2011. júl. 31. 02:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy barna hajból olyan szőkét, amilyeneket linkeltél nem lehet csinálni, mert azok sötétebb szőkék voltak világos szőke melírral a végükön.... Szóval olyan hajad neked nem lesz.

Sötétebb bőrhöz a szőke általában nem áll túl természetesen, főleg, ha eredetileg sötét a hajad és már 2 hét után töve van....

Zöld szemhez mindenképpen valami meleg árnyalatot válassz, mert az emeli ki legjobban.

Igazából ha nem szőkét szeretnél, akkor én valami csokibarna vagy vörösesbarna árnyalatot javasolnék (a csokibarna is meleg fényű), mert az nagyon szépen kiemeli a zöld szemeket.

csokibarna:

[link]

vöröses barna:

[link]

Ha már viszont szőke, akkor ilyesmikben gondolkodj:

[link]

[link]

ezek aranyfényű sötét/közép szőke árnyalatok.

Semmiképp ne válassz hamvas árnyalatokat

2011. júl. 31. 13:19
 15/15 A kérdező kommentje:

És ez a szín?

[link]

2011. júl. 31. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!