Befestettem a hajam és nagyon sötét lett ötletek higy mivel tudnám fakítani?
Ha jól értem, és a felső képeken van a mostani, lent pedig a régi, akkor ez egyáltalán nem vészes. Eddig azt hittem valami kékes-zöldes szürke lett :-)
Mossad rengetegszer, a nap és a sósvíz is sokat fog segíteni. Esetleg egy fodrászkellékes boltban érdeklődj radírozó hatású samponok felől.
Ha megjöttök nyaralásról, akkor menj el egy fodrászhoz, majd ő rendbeszedi.
A citrom nem tudom mit csinálna egy sötétre festett hajjal, de én nem próbálkoznék vele, mert nagyon savas, nem biztos hogy tetszene a frissen festett hajadnak.
Atyámuram... Hát ez tényleg jó sötét lett O.o Én 3 évig voltam sötétbarna/fekete, de soha többet... Iszonyat nehéz tőle megszabadulni, igen, én is itthon akcióztam magamnak.
Világosabb színnel hiába festegeted, egy fikarcnyit sem fog rajta világosítani. Szőkítő kell. Szerintem várj egy kicsit, ne kínozd a hajad. Egyébként a Loreal Effasor mondjuk, h jó ötlet, én is azzal csináltam, de ebből a sötétbarnás hajadból olyan frankó narancsot fog csinálni, h csak leshetsz:) Ezzel már mindenképp menj fodrászhoz, nekem 3 heti szenvedésembe került, mire kiszőkültem, úgy-ahogy. Legközelebb én is okosabb leszek:)
21L
Sajnos a fekete festéktől nem fogsz megszabadulni egykönnyen :/ Butus vagy, legközelebb nem szabad ilyenre festeni, ha a dobozon "kékesfekete" van akkor logikus, hogy FEKETE lesz, nem?
Na,mindegy. Nyaraláson a víztől sokat fog kopni, a nap is szívni fog rajta, de olyan világos nem lesz, mint volt.Pár árnyalatnyit fakul szerintem. De legközelebb ne világosbarnával menj rá, hanem inkább valami világosabbal (valami hamvas szőke). Mert a világosbarna meg se fogja mozdítani. Mondjuk lehet, hogy fodrászhoz kéne menni, mielőtt mégjobban elcseszed :(
citromlével nehogy hozzányúlj, főleg a frissen festett még porózus hajnak a sav egyáltalán nem tesz jót!!!!! Ha fakul tőle az csak a károsodástól van.
Nekem egyszer a fodrász azt javasolta (amikor sírva hívtam fel külföldről), hogy tegyek rá hajpakolást, hagyjam rajta vagy egy órán keresztül (ne festett hajra valót, ha találsz akkor korpás hajra), és utána mossam ki, és tényleg nagyon sokat eresztett a színéből.
Ezen kívül a hagyományos head&shoulders arról híres, hogy rettenetesen fakítja a festéket, de azt is érdemes rajta hagyni kicsit "hatni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!