Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestettem lányom haját / 18...

Befestettem lányom haját / 18 éves / sötét barnára, az ö kérésére, nem tetszik neki, mert szinte fekete, lehet ebböl világosabbat csinálni holnap, milyen szinüt vegyek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 19:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
én úgy tudom h nem tudod világosabb festékkel világosítani mert ledobja a sötét. párszor megmossa és egy kicsit fakulni fog jobb ötletem nincs.. :S
2009. jan. 27. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdődik az, hogy tönkreteszitek a haját mire megtalálja, hogy milyen szin tetszik neki, ha megtalálja... Szerintem holnap ne festéket vegyél, hanem fodrászhoz vidd ha nem szeretnéd hamarosan, hogy az legyen a gond, hogy olyan a haja állaga mint a seprű...
2009. jan. 27. 19:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát az a baj el van keseredve rendesen, mert ö nem ilyet akart, én mondtam menjen fodrászhoz, de már késö, most ha esetleg veszek világosbarnát azzal milyen lesz ? Tényleg ledobja a szint? Nem fogja be? Azt mondja olyan emos, ö nem szereti a feketét, de sötét barnát szeretett volna, hát pedig nem a legolcsobb festéket vettem !!

Valakinek volt már ilyen ? Vagy esetleg fodrász körökböl nincs itt valaki, vagy ha elküldöm holnap a fodrászhoz?? Van esély hogy ne fekete legyen? Mert ez már fekete.

Köszönöm a választ, meg elöre is a többit.

2009. jan. 27. 19:37
 4/11 A kérdező kommentje:
2. válaszolonak üzenem oké, teljesen igazad van, de ha holnap elmegy fodrászhoz, tud neki majdnem feketéböl barnát varázsolni ??
2009. jan. 27. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
A sötétebbet a világos sose fogja be. Amit tenni lehet, hogy leszőkítítek és befestitek világosabbra, de azzal ne próbálkozz otthon ha nem vagy jártas a hajfestésben. Majd a fodrász.
2009. jan. 27. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tud.De akkor menjen el a fodrászhoz.Ha mégsem megy akkor meg ne otthon magatok csináljátok mert csak rontotok a helyzeten.Akkor pár mosás után kissé kifakul...
2009. jan. 27. 20:13
 7/11 anonim válasza:
100%
eredetileg miylen színű a haja? a fodrász is sztem max leszivatja amitől világosabb lesz ám nem tom h kb miylen színű, biztos h nem szőke inkább vöröses barnára tippelnék.(ja és ez is roncsolja a haját)
2009. jan. 27. 20:20
 8/11 A kérdező kommentje:
eredetileg nagyon világosbarna, de volt neki benne 4-5 csik vörös amit ö rakott magának bele, azt akarta elfedetni, erre, vettem sötétbarnát, és fekete lett, meg aholmvörös volt a csik az vörös is maradt :(
2009. jan. 27. 20:29
 9/11 anonim válasza:
100%
Hát igen a sötétből már nehéz világosabbat csinálni.Csak szőkitéssel lehet azt pedig csak fodrász tudja csinálni otthon semmiképpen mert csak rosszabb lessz,vagyis foltos.Én 3 éve festem a hajam először volt fekete aztán kékesfekete most meg vörösre festem már régóta de csak a lenött részt fogja be de engem nem zavar sőt tetszik hogy az alja fekete fölül pedig vörös.
2009. jan. 27. 22:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Na csak tanulságbol irom, ha valaki igy jár!!!

Hivtam egy fodrászt, vett a fodrászkellékes boltbol egy szinleszivót / nem értek hozzá mi az / fél oráig volt a haján, majd világos szökével visszavarázsolták majdnem a régi haját, / nem volt fekete / hálistennek / ja és megfogadtam soha nem festem egyik gyerekem haját sem !!!

2009. jan. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!