Lányok! Fodrász elrontotta már a frizuráitokat? Hogyan rontotta el? Mit tettetek utánna?
Én fodrász agyok,de én is megjártam már:)
Még tanuló koromban,megkértem az oktatóm egy elég egyedi haj ágására.Hátul tüsiset elől pedig 2 hosszabb tincset szerettem volna.
A két hosszabb tincs kb 5cm lett és ugy néztem ki mint akit nyakonvágtak egy szívlapáttal.
Sajnos nagyon sok olyan fodrászt engednek ki a sulikból,akik még meg sem tanulják a szakmát,vagy a vizsgafeladatokat igen,a többihez meg nem is konyítanak.
Főleg a rosszabb sulikban.
Az én osztályom fele megbukott és a arátnőm(aki szintén bukott)ment pótmeccsre és mondta,hogy mindenkit átlögdöstek.
Sajnálom,hogy ennyi ember haját elrontják:(
És igaz,hogy mindíg többet ágnak mint az ember kéri,ki érti ezt...még én sem:)
Általában hála a jó Istennek csak addig van gond a fodrászok által kapott frizurámmal, amíg meg nem mosom. Ugyanis nekem nagyon lelapuló, szögegyenes, vékony szálú hajam van. Csak úgy lehet vele kezdeni valamit, ha a tövére egyáltalán nem kerül balzsam. Ez főleg a frufrum miatt fontos, mert pont középen elöl van egy forgóm, az oldalt frufrum meg csak akkor lehet beállítani, ha semmilyen balzsam nem érte. Mindig ezzel kezdem, hogy a tövére semmiképpen ne tegyenek balzsamot. Meg is szoktam indokolni, hogy miért. Ilyenkor persze mindig megy a, jó igen, de én fodrász vagyok, egy profi, én be fogom tudni állítani a hajad. Úgyhogy rendre mindig tesznek balzsamot az egész hajra, a tövére is jó sokat. Szárításkor meg csodálkoznak, hogy miért nem tudják megcsinálni a hajam :D elmagyarázom nekik, hogy hogy kéne a frufrum beállítani, de néznek rám, mint egy földönkívülire, egyszerűen nem értik mit akarok. Úgyhogy a fodrásztól mindig egy lenyalt frizurával jövök ki, olyasmi, mint amikor már nagyon zsíros és hátrafésülve úgy marad :D nagyon debilek...
Vágással csak azért nincs probléma, mert nincs fazonra vágatva. Csak a végéből kell pár centit és mindig szólok nekik, mutassák meg mennyit akarnak vágni. Ezzel szerencsére még nem volt gond.
Bár egyszer jártam már úgy is, hogy mondtam: bálba megyek, ezért legyen hullámos a hajam, elő a sütővasat vagy rakja be. Persze kihúzta tök egyenesre. Többször is akartam neki szólni, hogy nem akarja e berakni vagy valami, de mindig leintett, mert a barátnőjével trécselt. Azonkívül folyton Ivettnek hívott (nem ez a nevem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!