Mit lehet tenni akkor ha a fodrászom elrontotta a hajam szőkítését?
jézuusom sebesre kimarta!! :O Soha többet ne menj ehhez a fodrászhoz! Jól elcseszte akkor a hajadat:S
Hát már nagyon sokat nem tudsz tenni ellene. Használj hajpakolást, balzsamot. Ne vasald és egy ideig ne is festesd! És ha úgy látod, hogy nagyon törik a hajad vége, akkor ne sajnálj vágatni belőle, mert talán így gyorsabban fog újra regenerálódni.
Kitartás!
Nekem is pár hete szívatták le a hajamat sötétbarnáról akartam kicsit világosabbat,erre fel meg lett valami narancssárga valami izé.Két napig bőgtem de ez nem lényeges :D
1-2 hétig kb. lemosható festékkel,samponnal kenegettem a hajamat de tegnap végre befestettem,ugyan csak sötét barnára mert megbántam.Szerintem a festéssel kellet volna várjál egy picit,de lehet,hogy a fodrász volt a hibás,sőt biztos.Használj hajpakolást,tudom neked ajánlani,hogy tegyél rozmaring olajat 4 cseppet a samponodba/hajnövekedésre jó/,kallos glossy restructural crystal fluid, Kallos mézes/répás pakolása. Hajmosás után felteszed a pakolást, és fél óra múlva lemosod, nagyon sokat fog segíteni,ricinusolaj hajpakolás és nincs több vasalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!