Ebből a sötétbarnából miylen hajfestékkel lehet világosbarnát, vagy sötétszőkét kreálni?
Figyelt kérdés
Kell hozzá mellesleg leszívni az eredeti haj színéből? az első kép a kívánt szín, a második az amelyikből lenne...
2011. júl. 23. 21:13
22/29 A kérdező kommentje:
Jó, a márka a legkevesebb, a flakonról már felismerem:) most várok egy kicsit, talán egy hónapot minimum, és festem újra:) köszi:D
2011. aug. 18. 16:08
23/29 anonim válasza:
wao jó szine lett melyik festékkel is festetted be ?
25/29 A kérdező kommentje:
8.1-es árnyalattal... ööö nem tom melyik márka melyik tipus, de leírtam előzőekben:)
2011. aug. 19. 20:29
26/29 A kérdező kommentje:
Garnier Color Naturals:)
2011. aug. 19. 20:30
27/29 anonim válasza:
am. szép lett nekem teszik a szine, és milyen érdekes, hogy ilyen sokat világositott a hajadon.
28/29 A kérdező kommentje:
Igen, az nekem is szemet szúrt hogy ennyivel világosabb lett:) Erre nem számítottam:D
2011. aug. 20. 10:08
29/29 anonim válasza:
SZia!huhh nagyon sokat világosodott!mennyi ideig hagytad rajta?nekedis festett sötétbarna volt?hamvas világosbarnát szeretnék ahoz szerinted jo ez a festék?én hajam kicsit sötétebb mint amilyen neked volt az elsö képeden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!