Ebből a sötétbarnából miylen hajfestékkel lehet világosbarnát, vagy sötétszőkét kreálni?
Figyelt kérdés
Kell hozzá mellesleg leszívni az eredeti haj színéből? az első kép a kívánt szín, a második az amelyikből lenne...
2011. júl. 23. 21:13
11/29 anonim válasza:
úh ezt a festéket már énis régóta nézegetem, nagyon szép szin ! :)
majd megmutatod légyszi az eredményt?
akkor teis házilag fogod festeni, semmi leszivatás meg ilyenek
12/29 A kérdező kommentje:
Hát nem pont a szine miatt vettem ezt, hanem mert a dobozon levő "ilyen hajból iylet csinál" szerint egy kicsivel világosabb hajat mint az enyim, már láhatóan világosít:) amúgy hamvasszőke, azért vettem:) nem akarok leszivatni, igy is vékonyszálú és töredezett a hajam:( azzal még jobban elrontanám:(
2011. júl. 27. 19:20
13/29 anonim válasza:
Szerintem semmit sem fog hatni. Ez inkább barna ami a dobozon van és mint tudjuk mindig sötétebb lesz mint amit a kép mutat. Ezért is írtam hogy valami nagyon világos ultra hamvas szőkét vegyél, de ezt te is megtapasztalod majd. Azért sok szerencsét kívánok, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
15/29 A kérdező kommentje:
aug 15.e körül lesz befestve, akkor megírom( akkor megy barátnőm anyja vissza dolgozni, és hát neki eléggé kibírhatatlan a természete, és barátnőmnél festjük be)
2011. júl. 30. 08:06
16/29 A kérdező kommentje:
2011. aug. 17. 19:00
17/29 anonim válasza:
Szerintem jó színe van de ez várható volt hogy ilyen lesz ezért is mondtam hogy valami jeges színt válassz ami hamvas és nem lesz tőle sárgás. Mondjuk attól is függ hogy milyen a hajad eredeti színe, ha meleg árnyalat (aranyos, vöröses kicsit) akkor nehéz lesz kiírtani a sárgát. De ha alapból nem olyan a hajad akkor nem lesz olyan nehéz. Ha mégegyszer ráfestesz semmiképp se a tövénél kezd mert ott fehér lesz :D Használj hamvasító sampont ami direkt a sárga szín ellen jó.
18/29 A kérdező kommentje:
Rendben,a hajtöveset mindenképp megfogadom, mert hát ott tudott tovább hatni... azért is lett világosabb:D igen, napfényben jól látszik az eredeti hajszinemen a vöröses szín:)
2011. aug. 17. 20:05
19/29 A kérdező kommentje:
Hamvasító sampon az a tintakék is, ami asszem az elsevenek vagy lorealnak
van és két "öreg"pár van a dobozán?:)
2011. aug. 17. 20:07
20/29 anonim válasza:
Schwarkopf és lila flakonja van és igen két öreg van rajta :D Egy picit rajta is hagyhatod hogy hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!