Lányok! Bejönnek ezek a frizurák?
2011. júl. 23. 11:10
11/17 A kérdező kommentje:
kinek a pap,kinek a paplan : )
a mostani frizurámmal is sokat kell foglalkozni,tehát ez talán nem lesz gond,bár félek , hogy nemtudom ilyenre beállitani nap mint nap, mint amilyen a képen van : )
2011. júl. 23. 12:46
12/17 anonim válasza:
Ha félsz, akkor nem kell olyan hajat vágatni. Egyszerű.
13/17 A kérdező kommentje:
dehogy félek,lenyiratom, 1honap alatt ugyis simán visszanö : )
2011. júl. 23. 14:13
14/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a túl komplikált frizurák, főleg pasikon nem, de ha neked ezek tetszenek, akkor szerintem az elsőt válaszd, az még egész elfogadható, főleg hogy sötétbarna hajad van!
27/N
15/17 anonim válasza:
igen a második :) nagyban befolyásolja hogy sötétbarna a haj imádom a sötétbarna hajú fiúkat :$ 15/l
16/17 A kérdező kommentje:
rendben, szerintem az elsö lesz! köszi mindenkinek,de azért még várom a véleményeket ? :D
2011. júl. 23. 19:10
17/17 anonim válasza:
Aham, nem rossz. Első tetszik legjobban, utolsó kettő már nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!