Lányok! Bejönnek ezek a frizurák?
2011. júl. 23. 11:10
1/17 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem a második valahogy jobban tetszik.
19/L
2/17 anonim válasza:
krisztinek csak az 1. tetszik :)
3/17 anonim válasza:
Andinak is csak az 1. tetszik :))
4/17 A kérdező kommentje:
a második nekem azért nemtetszik,mert ott nemlog a fulére a haj :) várom a további véleményeket : )
2011. júl. 23. 11:34
5/17 anonim válasza:
Az első a nyertes nálam is. az utolsó kettő viszont már egyáltalán nem. :)
6/17 anonim válasza:
az első kettő még elmegy de a többi már túl shongokus
7/17 anonim válasza:
nos, nekem a 2. van, az első kisfiús, a harmadik is jó, a negyedik viszont nagyon nem jó. a harmadik nagyon jó, tetszenek benne a melírok, de ez mondjuk függ az ismerőseid körétől is. engem le b.uziznának ha egy ilyennel beállítanék.
8/17 anonim válasza:
Doh...
Csak az első a jó. :) Többi kicsit olyan izé... ciccaafiúúússss... :)
9/17 A kérdező kommentje:
aah, melirokat nemszeretnek :DD sotet barna hajam van,az alapbol marad, tehát a képeket ugy kell nezni :DD
2011. júl. 23. 12:27
10/17 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jönnek be, nem szeretem a nagyon megcsinált frizurákat - pasikat. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!