Vörös melír, fekete festett hajba. HOGY?
Az lenne a kérdésem, hogy hogy csináljam meg (otthon) a vörös melírokat a fekete hajamba (ami szintén festett, egyébként szőkés barna a hajam)?
Én arra gondoltam, hogy azzal a melírozós sapkával kihúzatom a tincseket, azokat leszívatom szőkítővel. Majd hajmosás/szárítás után a szőkített tincseket befestem vörös (wellaton vulkán vörös) festékkel és celfoánba tekerem.
Vélemény?
Próbáltam már palette XXL colort is belefesteni (leszívatás nélkül) de semmi nem látszott meg a lilás festékből... :S
Előre is köszi mindenkinek!
Egy szőkítő csak akkor fogja leszívni, ha szerencséd van.
Általában kettőre szükség van, + mellé a 9-es oxit ajánlanám, és fodrászkellékes festéket, nem ilyen bolti macskahúgyot, mint a palette XXL...
Köszi a választ! :) Mostmár mindegy... az eredmény itt vörösödik a fejemen. :D Vis.. majd lassan kiderül mi lett a vége. :) Leszívta a szőkítő por, világos barnára (a feketét), most ráfestettük a vöröst, hát kíváncsi leszek mi lesz belőle... ? :) Vagy fog látszani, vagy nem. :D
A palette lehet azért sem látszott, mert már volt pár éves a festék (mikor még szőke hajam volt, akkor festettem be a hajam alsó részét lilás színűre), de az nem most volt.. jó pár éve.. :)
Remélem sikerül a tervem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!