Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 5 hónapi növelés miatt válhato...

5 hónapi növelés miatt válhatott ilyen a hajam?

Figyelt kérdés

Nos, 5 hónapja nem vágattam hajat és pár hete levágattam, nem hosszú .. kb ekkora, mint a képen : [link]

csak dúsabb valamivel..gyérítettem az utolsó vágatásnál, mert már sok hajam volt. A lényeg,hogy elég kezelhetetlenné vált, mert eddig mindig nagyon szépen, egyenesre kitudtam vasalni, most pedig, ha kivasalom, akkor már kezd a vége kikunkorodni fél órára rá..néha még annyi se kell, főleg, ha kimegyek, vagy "levegő"-t változtatok...ez eddig soha nem volt és nagyon idegesít, mert ezelőtt, mint szép, rendezett hajam volt, most meg itthon megrendezem és kimegyek az utcára vagy bulizni akkor rá fél órára,órára olyan, mintha nem dolgoztam volna vele semmit.

Jártatok ti így, mit ajánlotok? Töredezésre ma vettem balzsamot és kezdtem használni..de nem tudok a másik problémámra mit használhatnék, mert hiába próbáltam hajlakkot, nem segített.

2011. júl. 20. 18:01
 1/1 anonim válasza:
A rövid haj mindíg könnyebben göndörödik/hullámosodik, mivel nem húzza le annyira a súlya, és ilyenkor nyáron még rosszabb a helyzet, mert az ember ugye izzad, és mint tudjuk a nedvesség megint csak árt a szép vasalt hajnak. Szerintem szárítás után minél egyenesebbre húzd ki fésűvel és azután sokkal tovább marad olyan amilyennek lennie kell. Plusz nekem nagyon bejött a tony&guy hővédő spray, utána könnyebben kezelhető volt a hajam és még a töredezés ellen is segít.:)
2011. júl. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!