5 hónapi növelés miatt válhatott ilyen a hajam?
Nos, 5 hónapja nem vágattam hajat és pár hete levágattam, nem hosszú .. kb ekkora, mint a képen : [link]
csak dúsabb valamivel..gyérítettem az utolsó vágatásnál, mert már sok hajam volt. A lényeg,hogy elég kezelhetetlenné vált, mert eddig mindig nagyon szépen, egyenesre kitudtam vasalni, most pedig, ha kivasalom, akkor már kezd a vége kikunkorodni fél órára rá..néha még annyi se kell, főleg, ha kimegyek, vagy "levegő"-t változtatok...ez eddig soha nem volt és nagyon idegesít, mert ezelőtt, mint szép, rendezett hajam volt, most meg itthon megrendezem és kimegyek az utcára vagy bulizni akkor rá fél órára,órára olyan, mintha nem dolgoztam volna vele semmit.
Jártatok ti így, mit ajánlotok? Töredezésre ma vettem balzsamot és kezdtem használni..de nem tudok a másik problémámra mit használhatnék, mert hiába próbáltam hajlakkot, nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!