Szőke vagy gesztenye barna?
Szia!
Nekem az eredeti gesztenye barna. Szintén világos bőröm és kék szemem van, szóval szerintem jól fog állni. De a szőke is szép. Szóval nehéz kérdés. Eredeti nálad a szőke? Mert akkor lehetséges, hogy meg kéne hagynod. Annyit viszont megtehetsz, hogy próbaként hajszínezővel befesteted. Akkor látni fogod, hogy milyen és el tudod dönteni, hogy legközelebb befesteted-e rendes hajfestékkel!
19L
szőke haj,kék szem,világos bőr:) tökéletes összhang:D
szerintem maradj szőke,de ha hidrogénszőke/platinaszőke akkor festesd melegebb árnyalatúra...
pl ilyen jól állna neked szerintem:
szerintem tényleg maradj szőke,mert ritka a kék szem,az meg még ritkább hogy ehhez szőke haj párosul,sőt az meg még ritkább hogy mindehhez nem jársz szoliba,hanem szép világos bőröd van:)
na azért nem mondjátok hogy a barna haj kék szem és fehér bőr nem szép együtt :D
jó példa: [link] :) szerintem csodaszép :)
Barna:) Én is 3hónapja váltottam szőkéről és nem bántam meg. Sokkal másabb lett az arcom(jó értelemben)és a kék szemeim csak úgy világítanak:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!